banner388

U19 takımıyla  oynayacaklar 

Kırmızı beyazlılar, Pazar günü (yarın) U19 takımı ile hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu müsabakada Fofana ve Diomande'yi ilk onbirde oynatacak. 

U19 takımıyla  oynayacaklar 

Kırmızı beyazlılar, Pazar günü (yarın) U19 takımı ile hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu müsabakada Fofana ve Diomande'yi ilk onbirde oynatacak. 

04 Eylül 2021 Cumartesi 11:36
U19 takımıyla  oynayacaklar 

Samsunspor Haberleri – TFF 1. Ligin 4. Haftasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek olan Yılport Samsunspor Takımımız, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan sabah antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma ile süren antrenman 1’e 1, 2’ye 2, 4’e 4 oyun ve dar alan oyunun ardından sona erdi. Günün ikinci antrenmanı ise akşam saatlerinde yapıldı. Milli arayı fırsat bilen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak dünde sonra bugünü de çift antrenmanla tamamladı. Yılport Samsunspor 5 Eylül pazar günü U19 Takımı ile Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlık maçı oynayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balıkçı 55 2021-09-05 11:59:28

En büyük sıkıntı takım oturmamış... Topu ceza alanı içinde yanındakine pas vermek yerine dan dun vurmak neden... Pas pas pas kardeşim... Kaleciyle karşı karşıya da kalsan gerekirse pas vereceksin .... Bu takımı tek mahveden Yasin tüm serbest vuruşları kornerleri ortaları kullanmak istiyor kullanıyor. Kullandığı tüm toplar ortalar fiyasko... Birde ayağında top tutuyor... Delirttin lan bizi yasin delirttin... Geçen sezon geldiğin den beri aynısını yapıyorsun... Abilik yap topunu oyna her boka atlama... İnsanlar 3 gol attı diye laf söyletmiyor. Tamam sadece oyununu oyna ilk yarı baktın olmuyor kendin çık oyundan... Ben vurucam ben atacam bana verin kaptan benim... Elinden gelse orta yapıp gidip kafayla gol atacak... Bu egoistligini göremiyor kimsede söylemiyor... Bilseki 90 dakika kötü oynayan yasin den 30 dakika iyi oynayan yasin daha çok sevilir.... Diğer futbolcular genel olarak iyi yardımlaşma ve son pozisyonda gol pasların da ve vuruşların da telaşa gerek yok... Gollerde gelecek... Bu takım şampiyon olacak...