banner388
banner390
banner410
banner408

Tutu: Georgios Samaras'ta sona geldik

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Yunan forvet Georgios Samaras ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiğini ve heran imzaların atılabileceğini söyledi.

banner269

Tutu: Georgios Samaras'ta sona geldik

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Yunan forvet Georgios Samaras ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiğini ve heran imzaların atılabileceğini söyledi.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 20:36
Tutu: Georgios Samaras'ta sona geldik

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarları heyecanlandıran Yunan forvet Georgios Samaras transferinin gerçekleşmesi an meselesi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu, Yunan forvet ile yaptıkları görüşmelerde somut adımlar atıldığını söyledi. Başkan Tutu, "Samaras'ı özellikle hocamız Alpay Özalan çok istiyor. Yönetim olarak bizde hocamızın isteğini yerine getirmek için çabalıyoruz" dedi.
  

ALTERNATİF İSİMLER HAZIR

Samsunspor Başkanı Tutu, “Gündemimizde olan bir oyuncu. Samaras ile görüştük. Herkes hayal diyor ama Samaras’ın transferini bitirme aşamasına geldik. Bize faydalı olabilecek oyuncu. Olası bir olumsuz durumunda Samaras kalitesinde 2 - 3 alternatif ismimiz de hazır. Samsunspor olarak futbolcunun en iyisini bizi hedefe taşıyacak isimleri Samsunspor'a kazandırmak istiyoruz. Bunun için herşeyi yapıyoruz" diye konuştu.
 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-08-02 23:59:51

Samaras gekas a 10 çeker alpay hocaya güvenim sonsuz az transfer olsun yerinde olsun samsun bu hocayı küstürmesin ve kaybetmesin coşkun zeren ne yaptı bütün transferleri kendisi yaptı kaç yıldır bi umar düzgün çıktı onuda el altından osmanlı spor a sattılar coşkun zeren bu yıl cenine para indiremedi sıkıntısı bu yüzden takımda yiyiciler bir bir gitsin bunların derdi takımı 1.ligde tutmak o takıma bu takıma topcu yetiştirmek biliyorlar takım süper lige çıkarsa koltukları elinden gidecek taraftar sakin olsun gidenler bizden değildir anladılar takım uçacak bu yıl arpada yok sezon sonunda hepsinin bileti kesilecek başkanımıza ve Alpay hocamıza sahip çıkalım onları destekleyelim yeter