banner388

Tutu: Gelecek yıl borcumuz kalmayacak

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, maddi konularda açıklamalarda bulundu. Tutu, gelecek sezonda borçsuz bir kulüp olacaklarını dile getirdi.

Tutu: Gelecek yıl borcumuz kalmayacak

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, maddi konularda açıklamalarda bulundu. Tutu, gelecek sezonda borçsuz bir kulüp olacaklarını dile getirdi.

27 Eylül 2017 Çarşamba 17:36
Tutu: Gelecek yıl borcumuz kalmayacak

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, maddi konularda açıklamalarda bulundu. Tutu, "Yönetime geldiğimizde 65 milyon TL civarında borç vardı. Bu rakımı 16 milyon TL'ye kadar indirdik. Yönetim olarak Samsunspor'u gelecek yıl borçsuz bir takım haline getireceğiz" dedi. 


Seneye borçsuz bir Samsunspor olacaklarını belirten Başkan Tutu, "Yönetime geldiğimizde 65 milyon TL civarında borç vardı. Bu rakımı 16 milyon TL'ye kadar indirdik. İnşallah gelecek yıl borçsuz bir takım olacağız. Öncekli dönemlerdeki futbolcularımıza olan borçlarımız yüzünden FIFA'da sorunlar oldu. Bir kaç kez puan silme cezası ile karşı karşıya geldik. Ancak 2 yıl içinde borcu erittik. Kulübün eski futbolculara ve yöneticilere yaklaşık 16 milyon TL civarında bir borcu kaldı. Yönetim olarak Samsunspor'u gelecek yıl borçsuz bir takım haline getireceğiz. Bizim dönemimizde TFF'ye icra gitmedi" açıklamalarında bulundu.


SPORTİF BAŞARISIZLIK HERKESİ ÜZÜYOR

Görevde oldukları sürede TFF tarafından kendilerine herhangi bir icra dosyası gelmediğini ancak yaşanan sportif başarısızlığın herkesi üzdüğünü söyleyen Başkan Tutu, "Takımımızın galibiyete ihtiyacı var. Bir galibiyet takımı moral ve motivasyon olarak yukarıya doğru taşıyacaktır. İnşallah deplasmanda Ankara'da karşılaşacağımız Balıkesirspor maçından galibiyetle ayrılırız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bero 2017-09-28 18:43:21

Kime kalmayacak borcu sana zaten yok