banner388

Tutu başkanlık için ‘VARIM’ dedi

Normal şartlarda bugün kendisine yakın gazetelere kongrede yeniden aday olacağını açıklayacağı iddia edilen Tutu’nun büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü liste çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Tutu başkanlık için ‘VARIM’ dedi

Normal şartlarda bugün kendisine yakın gazetelere kongrede yeniden aday olacağını açıklayacağı iddia edilen Tutu’nun büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü liste çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu öğrenildi.

15 Aralık 2017 Cuma 16:28
Tutu başkanlık için ‘VARIM’ dedi

Samsunspor Haber – Samsunspor’un mevcut Başkanı Erkurt Tutu sessizliğini bozuyor. Normal şartlarda bugün kendisinin belirlediği gazetelere kongrede yeniden aday olacağını açıklayacağı iddia edilen Tutu’nun büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü liste çalışmalarında sona geldiği ifade edildi.

GÜVEN OYUNU ALACAK

20 Aralık’ta çoğunluk sağlanamadığı taktirde 27 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olacak Tutu, bir anlamda şehrin de güven oyunu almayı hedefliyor. Devre arasında mevcut futbolcu alacaklarıyla beraber yapılacak transferlere kadar bir çok konuda planlarını yapan Başkan Erkurt Tutu’nun şehirden destek beklediği ifade edildi.

TUTU’NUN PLANI HAZIR

Yakın çevresinde çok kaliteli bir oyuncu gurubuna sahip olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu’nun yapılacak nokta yabancı oyuncu transferleri sayesinde takımın play offu hatta ve hatta zorladıkları taktirde ilk iki den Süper Lig’i bile düşünülebileceğini söylediği belirtildi. Şimdi herkes tüm dikkatini Tutu’nın yapacağı bu açıklamalara çevirdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 16.12.2017 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin öz 2017-12-15 22:16:59

mevcut oyuncular,hocalar ve personelin paralarını para bulup ödeyemen bir başkanadan olursa böyle başkan olur acaba samsunspora bu güne kadar sağlanan paralar doğru yerleremi gitmiş yoksa karabükspor gibi menejerler üzerinden oyuncuya beş ver sözleşmeye 8 yaz v.s gibi benzer işlermi oldu tutu çok şeffaf olmalı yalanla dolanla kulup yönetilemez tutu ptt.1.ligin en başarısız başkandır paralar çöpe gitti yabancıların tamamı fiyasko çıkarken erkut tutu tüm uyarılara rağmen geçen sezon ve bu sezon akıl almaz hatalar yaptı şimdi batağa saplandı para bulamıyor.

Avatar
Niyazi 2017-12-15 17:46:47

Başkan Samsunsporu seviyorsan yakasından düş.

Avatar
Adem 2017-12-15 19:02:33

Buna çocuklar bile gūler

Avatar
nuhuta 2017-12-15 23:34:39

ERKUT VE EKİBİ ZAMAN KAZANMA TELAŞINDA.

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-15 23:42:18

Sn.Tutu nun samimiyeti ne inanıyoruz ancak Yönetime aldığı arkadaşlarının kendisine yeterli yardımda bulunduklarına inanmiyoruz.Örnek Yapilan transfer leri sn.Tutu mu yaptı?hayir görevlendirdiği yardımcılarıdır.
Bu saatten sonra önemli olan Kalan borçların nasıl ödeneceği ve Ara transferde alınacak futbolculardır.
Erkut Tutu yu istemiyoruz demek çözüm değildir. Çözüm:Bu kulübü düzlüğe çıkarabilecek bir Yönetim ortaya çıkarmaktır.

Avatar
smsn 2017-12-16 09:58:47

istifa

Avatar
orhan 2017-12-16 10:20:34

Biz galip öztürkü yada ismail uyniğı olsun isterdik onlarda tık yok çare yok tutuya mecburuz engin hocayla devam ederse kümeye oynarız muhtemelen düseriz giderse en azından düşmeyiz ayite gibi yabancılar alicaksan kalsın alma derim bu işi bilen birileri yapmalı ben olsam aitenin mejerini cagirir bu kaç aylık gebe diye sorarım bu nasıl iş bitik hoca oyuncu topluluğu Samsun spor

Avatar
Mustafa koc 2017-12-16 11:29:40

Samsunsporumuz icin en dogrusu bu olur.yanliz yapilan yanlis transferleri kabul etmelidir.hocays tranfer yaptirmamalidir.sisteme gore futbolcu almalidir.