banner388

Turkcell Süper Kupa Samsun'da

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa'nın Samsun'da oynanacağını resmi olarak açıkladı.

Turkcell Süper Kupa Samsun'da

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa'nın Samsun'da oynanacağını resmi olarak açıkladı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 23:43
Turkcell Süper Kupa Samsun'da

Samsunpor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Kupa'nın yapılacağı şehir ve stadyumunu belirledi. Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor'un karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa maçı, Samsunspor'un Yeni Stadında oynanacak.

HAZIRLIKLAR HIZ KAZANDI

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi açıklamasının ardından stadyumdaki hazırlıkların da hız kazanacağı öğrenildi. Samsunsporlu taraftarların bu gelişme sonrasında nasıl bir tavır takınacağı ise büyük merak konusu.

Son Güncelleme: 06.07.2017 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunsporlu 2017-07-06 08:47:22

Bizim yıllardır heyecanla beklediğimiz stadda ilk resmi maçı beşiktaş ve konya takımları oynayacak. Yani stadın açılışını samsunlular değil beşiktaşlılar ve konyalılar yapacak. Emeği geçenlere ve engel olamayanlara yazıklar olsun..

Avatar
Ali Berlin 2017-07-06 01:40:30

Hayırlı uğurlu olur inşallah...