banner388

Transfer tahtasında sevindiren gelişme

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın büyük gayretleri sonucunda transfer tahtasında mutlu sona yaklaşan kırmızı beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi.

Transfer tahtasında sevindiren gelişme

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın büyük gayretleri sonucunda transfer tahtasında mutlu sona yaklaşan kırmızı beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi.

23 Ocak 2018 Salı 23:25
Transfer tahtasında sevindiren gelişme

Samsunspor Haber - Samsunspor'da tahtanın açılması artık an meselesi. Samsun Valisi Osman Kaymak'ın büyük gayretleri sonucunda transfer tahtasında mutlu sona yaklaşan kırmızı beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun devre tamamlanmadan önce yönetime sunduğu o listeden isimlerle görüşmeler başladı.

SAVUNMA VE HÜCUM ÖNCELİK

Öte yönden daha önce prensipte anlaşma sağlanan ve transfer tahtasını bekleyen oyunculardan Canberk Dilaver ve Anıl Taşdemir ile de görüşmeler yarından itibaren başlayacak. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun savunma ve hücum hattına yabancı oyuncu takviyesi yapılması yönünde Sportif Direktör Coşkun Zeren ile sürekli görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

YÖNETİM ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYO

Bu arada Samsun Valisi Osman Kaymak, bugün İstanbul’da ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya Aşçı’yı ziyaret etti. Vali Kaymak ve Aşçı’nın gündeminde Samsunspor vardı. Cuma günü gerçekleşecek kongre öncesi yönetim oluşturma çalışmalarına devam eden Vali Osman Kaymak’ın Kaya Aşçı ile başkanlık konusunu görüştüğü belirtildi. Kaya Aşçı’nın başkanlık konusuna sıcak baktığı fakat bazı endişeleri olduğunu Vali Osman Kaymak’a ilettiği öğrenildi. Aşçı’nın yarın başkanlık için kararını vereceği belirtildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 23.01.2018 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-24 11:34:32

Sn.Söz sahibi olan siyasiler ve Samsunlu is adamlari size sesleniyoruz:Kendi cikarlarinizi bir kenara bırakarak sn.Valimiz kadar sizlerde Tas'in altına elinizi koyun da Bu Sehir in markası olan Samsun .spor ayağa kalksın.

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-23 23:40:18

Ins allahım hepimizin yardımcısı olsun allah valimizden razı olsun ne guzel bir insanmis isleri hep ras gider inş cok seviyoruz valimizi cok

Avatar
Volkan 2018-01-24 06:36:35

Şu adam kadar az da Samsun'un öz evlatları var ya hani o güzel siyasetcilerimiz o güzel iş adamlarimiz yardım ve destekte bulunsa böle olmaz ama nerde herkes kendi işinde gücünde samsunsporu unutmayın beyler yok oluyor takım

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-24 10:17:54

Helal olsun sayın Valim. SAMSUNSPOR büyük bir camiadır. Umarım şu durumlar tez vakitte biter.

Avatar
ali er 2018-01-24 16:51:35

hani erkut tutu bey, kulup yönetlebilir durumdaydı başkanlığa talip olacak olan iki farklı kişi rakamın boyutlarını görünce vaz geçtiler. erkut tutu 2,5 yıldan beri taraftarları,şehri,basını medyayı kim varsa oyaladı ne diyordu kulup yönetilebilir duruma geldi borç 57 tirilyon üzerine ekleneceklerle 60-65 tirilyon olur deniyor bu erkut tutu alpay,engin hoca yabancı oyuncular konusunda her sene çok büyük hatalar yaptı hani bu erkut tutu ptt. 1.ligin en deneyimli başkanı idi bence erkut tutu 3.sınıf bir başkan kapasitesinde bile değil kulube akıl almaz zararlar verdi

Avatar
ali er 2018-01-24 16:54:43

gaziantepspor,manisa, ve tahta açılmaz ise samsunspor bu sezon kesin düşer başka düşecek takım şimdilik gözükmüyor samsun kurtarabilirse belki adanademirspor düşe bilir.

Avatar
erhan... 2018-01-24 20:48:13

Ölüye diriltmeye çalışıyorsunuz!Zaten bitiklerde başarısızlıklarla tarih yazan takım...

Avatar
Ido 2018-01-25 12:51:44

Butun kuluplerin borcu var transfer hep acik olsun futbolculara gununde parasi verilsin personel maaslari kulup giderleri odensin gelir duzenli dagitilirsa isleer yoluna girer yonetim basa gecsin milyar dolarlar borcu var ist takimlarinin yinede cokmediler arkalarindalar