banner388
banner390
banner410
banner408

Tomane bir dönecek pir dönecek ...

Sakatlığının ardından form tutmaya başlayan kırmızı beyazlı ekibin usta golcüsü Tomane'nin, Altınordu maçında risk edilmeyip Giresunspor maçına saklandığı öğrenildi. 

banner269

Tomane bir dönecek pir dönecek ...

Sakatlığının ardından form tutmaya başlayan kırmızı beyazlı ekibin usta golcüsü Tomane'nin, Altınordu maçında risk edilmeyip Giresunspor maçına saklandığı öğrenildi. 

14 Mart 2021 Pazar 15:54
Tomane bir dönecek pir dönecek ...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da sakatlığının ardından her geçen gün eski formuna doğru koşar adım ilerleyen Tomane'nin yükselen form grafiği başta teknik ekip olmak üzere takım içinde moralleri yükseltiyor. Bir süredir takımla beraber antrenmanlara katılan ve fit görüntüsüyle dikkat toplayan Portekiz'li forvetin, Giresunspor maçına saklandığı öğrenildi. 

FORM TUTUYOR 

Bu nedenle yarın akşam İzmir deplasmanında oynanacak Altınordu maçı kadrosuna alınmayarak Samsun'da bırakılan usta golcü çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yıldız oyuncusuyla yaptığı özel görüşmenin ardından gözler Giresunspor maçına çevrildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTomaneGiresunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EREN 2021-03-15 12:46:09

doğru dürüst golünü görmedik ama, iki tane gol olacak pozisyonu engellediğini gördüm...birincisi bandırma'da maç 2-2... 90. dakika altıpasın dışından arka direk dibinde bir orta arka direk dibinde guido topu boş kaleye atabilecekken bu kazman golcümüz guidodan önce uçuyor ve topu dışarı atıyor!! nasıl ama...golcü GEKAS gibi olur da översin ! adamda daha bişeler görmeden nasıl böyle uçuruyorsunz yahu hayret!..Nadirin yarısı kadar olduğuna inanmıyorum bunun..giresun maçı da icraat maçı şakası yok deneme yanılmayla

Misafir Avatar
Aydin 2021-03-16 00:09:20 @EREN

Aynen dediklerine katiliyorumAyrica ekleme yapmak isterim; Bolinin Potenin pesinden kosarken sakatlanmasi ve haftalarca sakatliginin gecmemesiSuper lige cikarsak yanimiza almayacagimiz iki sey

Beğenmedim! (0)
Avatar
Zehra Sabiha Arslan 2021-03-15 23:51:06

Altinordu maçında öldük öldük dirildik. Giresun maçı oyleolmadin.