banner388

Tomane açık kapatıyor 

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda çok şeyler beklediği Portekizli forvet Tomane, Erciyes kampında açık kapatıyor. 

Tomane açık kapatıyor 

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda çok şeyler beklediği Portekizli forvet Tomane, Erciyes kampında açık kapatıyor. 

15 Temmuz 2021 Perşembe 13:38
Tomane açık kapatıyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un yeni sezonda kendisinden çok şeyler beklediği Portekizli forvet Tomane, açık kapatıyor. Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü TFF'ye şikayet eden ancak sonrasında yapılan mülakatlarda anlaşma sağlanan tecrübeli forvet, Erciyes'te özel antrenmanlarla takım arkadaşlarının seviyesine ulaşmak için yoğun mesai harcıyor. 

YOĞUN MESAİ 

Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın yakından ilgilendiği Portekizli oyuncunun gayretli görüntüsü ise camiada yüzleri biraz olsun güldürüyor. Cumartesi günü Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak hazırlık maçında kısada olsa süre alması beklenen Portekizli forvetin sezona nasıl başlayacağı ise büyük bir merak konusu. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Hazır bir Tomane'yi her hoca ister. İnşallah kısa sürede istediğimiz performansa ulaşacak ve takımına büyük katkı sağlayacak" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-07-15 23:12:46

Yorumcu Adnan ne alakası var?Tamamen sakatlıktan geçen yıl oynayamadı.Ama şu gerçek ki.M.Akyuz den daha kaliteli bir futbolcudur.

Avatar
adnan 2021-07-15 15:00:03

çok iyi uçarak topa kafa vurur içeri giren topu dışarı atar müthişşş!! m. akyüz bundan bin kere daha faydalı bence gerçekçi olmak gerekirse

Misafir Avatar
Aydin 2021-07-16 00:30:11 @adnan

Adnan hocam durumu gayet net anlasilir temiz seffaf yalin sade sekilde ozetlemis.Dagilabiliriz arkadaslar...

Beğenmedim! (0)
Avatar
HFÖ 2021-07-15 22:41:45

Bu TOMANE denen kişi futbolcu falan değil bence gönderilip bir yerine iki tane kaliteli ( Paraya kıyıp) santrafor almak lazım.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözü ortada