banner388
banner390
banner410
banner408

TFF Ne Yapmak İstiyor? 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurul, Süper Lig'in geleceğiyle ilgili son kararını verirken; 2. ve 3. Lig'in başlama tarihleriyle ilgili olarak şu ana kadar net bir ifadenin kullanılmaması kafalarda soru işaretine yol açıyor. 

banner269

TFF Ne Yapmak İstiyor? 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurul, Süper Lig'in geleceğiyle ilgili son kararını verirken; 2. ve 3. Lig'in başlama tarihleriyle ilgili olarak şu ana kadar net bir ifadenin kullanılmaması kafalarda soru işaretine yol açıyor. 

29 Mayıs 2020 Cuma 11:30
TFF Ne Yapmak İstiyor? 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2. ve 3.Lig müsabakalarının 18 Temmuz'da oynanacağı yönünde ki  açıklamasına ilk günden itibaren tepki gösteren Yılport Samsunspor'da dün teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan TFF'ye bir çağrı daha geldi. Yetkililerin 2.Lig'in başlama tarihiyle ilgili kararlarını bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğini; çünkü seneye 1.Lig'e yükselecek takımların kamp, transfer ve hazırlık dönemlerinde büyük sorunlar yaşanacağı görüşünde.  

18 TEMMUZ KARARI DEĞİŞTİRİLMELİ 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, TFF'nin verdiği kararı yeniden gözden geçirerek maç takvimi konusunda yeni bir güncelleme yapılacağına inanıyor. Bakalım Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, özellikle kırmızı beyazlı ekibin bu tepkisine kulak verip; verdiği hatalı karardan dönecek mi ? Yılport Samsunspor Kulübü yetkililerinin, konunun takipçisi olacaklarını ve kararın yeniden gözden geçirilmesini sağlamak için çalışmalarını hukuksal olarak da sürdürdükleri ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafrali 2020-05-29 11:54:34

Kim ne yaparsa yapsın, ne zaman oynanırsa oynasın. Kimse Samsunsporumun hakkını yiyemez, Şampiyon Samsunspor. TFF istifa bu arada :)

Avatar
mutlu 2020-05-29 13:06:21

Boyle sacmalik olmaz, Turkiye futbol ligleri ayni zamanda baslayip bitmesi lazimdir.

Avatar
isa karabaşoğlu 2020-05-29 23:48:33

Tüpçüden kurtulduk diye sevinirken şimdi bunlar geldi. Diğer ülkelerde futbolun başında futbolun içinden gelen futbolu ve yönetmesini bilen spor adamları olurken bizde futbol topuna ayağı bir kere değmemiş iş adamları geliyor. Federasyon özerk bir kurum ve kendi bütcesi var federasyon başkanı kasaya cebinden para koymuyorki neden futbol kulüplerindeki yapı fedarasyonda uygulanıyor kesinlikle bundan vazgeçilmeli.

Avatar
Suat 2020-05-30 17:11:33

Tam bı saclamalik bu burda herkez şuna emin olsun Türkiye liginin imparatoru Samsunspor dur geri donuyoruz sayın Yıldırım bu kulübe sahip çıktı Samsunspor un şampiyonluğu ilan edilmelidir süper lig futbolcusu altın değil herkez aynı tarihte başlamalı saçma sapan adamları federasyon baskani seçiyorlar nerde Haluk Ulusoy o tam bir TFF baskaniydi başkasında tanımıyoruz

Avatar
Nur tekin 2020-05-30 17:42:47

Bu şehit çok vurdum duymaz sert bir tepki gösterişeydik bu iş şimdiye kadar hallolmuştu diğer takımlarda hallerinden memnunlar herhalde.