banner388

TFF'den çifte standart

Sokağa çıkma yasağına rağmen Adana Demirspor ve GZT Giresunsporlu taraftarların stada girmelerine müsade edilirken; Samsunsporlu taraftarların ise stada yaklaşmalarına dahi müsade edilmemesi kafaları karıştırdı. 

TFF'den çifte standart

Sokağa çıkma yasağına rağmen Adana Demirspor ve GZT Giresunsporlu taraftarların stada girmelerine müsade edilirken; Samsunsporlu taraftarların ise stada yaklaşmalarına dahi müsade edilmemesi kafaları karıştırdı. 

02 Mayıs 2021 Pazar 12:44
TFF'den çifte standart

Samsunspor Haber - Koronavirüs salgınının önüne geçmek için devlet bir dizi yasaklama getirdi. Buna rağmen GZT Giresunspor ve Adana Demirspor taraftarları, stadyuma akın ettiler. Her iki stadyumda da binlerce kişi sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayarak takımlarına destek verdiler. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve maçlarda gözlemci olarak görev yapanlar tüm bu yaşananları görmezden geldi. 

ADANA VE GİRESUN'DA YASAK YOK MUYDU ?

Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarında yaşanan bu skandal görüntülere rağmen iki rakibi gibi şampiyonluk şansı yüksek olan Yılport Samsunspor'da ise sokağa çıkma yasağına tam anlamıyla uyulması ve tribünlerde görevlilerin dışında hiçbir futbolseverin olmaması ise kamouyu tarafından gözlerden kaçmadı. Bakalım TFF önümüzdeki hafta sonu ligde oynanacak son maçlarda yine malum iki takımın seyircilerine deplasmanda olmalarına rağmen giriş izni verecek mi ? 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTffStadyum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2021-05-02 13:03:33

sayın iç işleri bakanımız bu durumu görmez mi, kendi adını ve ailesinin adını kullanarak çıkar sağlamaya çalışanları da araştırıp suç duyurusunda bulunsa memnun oluruz.

Avatar
Misafir 2021-05-02 15:04:16

Demek ki Yüksel başkan doğru söylüyor Bakan Soylu adam doğru dedi diye zoruna gitmiş. Sende ki koltuk yarın gider de Yüksel başkan hep aynı yerde kalır unutma Soylu

Avatar
burak 2021-05-02 16:40:39

görmezler bunlari neden acaba

Avatar
Samsunsporluking 2021-05-02 13:41:43

Samsunspor maçinda böyle bi durum olsa ceza yerdik hani ceza nerde onlara o zaman samsunspor maçlarinada izin verilsin...

Avatar
Menderes AYDINOGLU 2021-05-02 14:56:49

ak parti samsun il baskani, bakanin hani bunlar icin gerekli onlem ve tedbirleri ve ayrica gereginin yapildigini soylemisti... Hani stada alinmasi engellenmisti...

Avatar
Mete Karayel 2021-05-02 16:06:43

Pandemi nedeniyle alınmış bir önlem, saygı duymak lazım.

Avatar
Samsunlu 2021-05-02 20:38:19

O kişi trabzonlu olduğundan Samsunumuzun süper lige çıkmaması için elinden geleni yapıyor.Başkanımıza sahip çıkalım Samsun

Avatar
Murat 2021-05-02 21:19:28

Suç bizim siyasilerde ne şehirlerine nede takımlarına sahip çıktılar yazıklar olsun