banner388

'TAZMİNAT'maddesi koca bir yalan 

Samsunspor'un eski teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir" dedi. 

'TAZMİNAT'maddesi koca bir yalan 

Samsunspor'un eski teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir" dedi. 

09 Haziran 2019 Pazar 19:08
'TAZMİNAT'maddesi koca bir yalan 

Samsunspor Haber - Samsunspor ile yolları ayrılan teknik direktör İsmet Taşdemir, gazetelerde hakkında çıkan tazminat olayına açıklık getirdi. Sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada 'tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir' diyen tecrübeli teknik adam şunları söyledi: 

MAZERET ÜRETMEDİM 

"29 -1-2019 tarihinde Yılport Samsunspor Kulübü ile yaptığımız 1,5 yıllık anlaşma dün itibari ile sonlanmış bulunmaktadır. Son 15 maçta aldığımız bu güzel ve büyük camianın istediği şampiyonluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık maalesef başarılı olamadık. Geldiğim andan itibaren hiç mazeret üretmedim hiç bir olumsuzluğun arkasına sığmadım şu anda da sığınmayacağım ve mazeretlerim için susma hakkımı kullanacağım. 

ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Temennim bu sene yaşanılan olumsuzlukların önümüzdeki sene yaşamamanız ve önümüzdeki sene çok istediğiniz şampiyonluğu ulaşmanız. En çok üzüldüğüm nokta sözleşmemde tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir. Bununla beraber bir sürü yalan haberi kasıtlı yaptığınızı biliyorum ve sizi Sadece Allah’a havale ediyorum. Saygılarımla”

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2019-06-09 20:31:26

her ne olursa olsun bizim samsun medyası yaramaz insanlarla dolu işleri güçleri dedikodu.. bunlardanda kurtulmasi lazım samsunun...samsunspora çok zarar verdiler..

Avatar
smsn 2019-06-09 20:29:13

ne para be.. hayret bişey başarısızlıkta para alınırımi ya böyle bir madde koysun tüm kulüpler... bir tirilyona ben dünya turu atarim..

Avatar
Erhan 2019-06-10 09:50:14

OLUM TRİYYON DEĞİL MİLYON YAZIN ŞUNU 20 YIL OLDU PARADAN SIFIR ATALI

Avatar
Metin 2019-06-10 10:04:33

Tazminat maddesi yoksa,Tazminatta verilmedi ise Yönetimdekiler neci neden birisi çıkkıp baştan doğruyu açıklamadı.BuKulup para olmasına rağmen çok ama çok kötü yönetildi işte bu yüzden Şampiyon olunamadı.İsmail Uyanık efsane başkanmış geçin bunları paraları har vurup harcadı sonuç ortada hala akıllanmadılar Kulubu İsmail ağanın çiftliği yapmışlar.

Avatar
Ali Sağlam 2019-06-10 10:23:07

Samsunsporun medya sorumlusu yokmu?Neden bu ve benzer bilgi kirliliği baştan önlenmiyor.

Avatar
kalem34 2019-06-10 11:44:38

Senin insanlığın senin adamlığın yeter İsmet Hoca.
Sarıyer maçında son dakikalarda bizim oyuncunun kafasına çarpıp gol olan top olmasaydı bugun başka konuşulacaktı hakkında.
Duruşunu bozmadan , lafı zurna yapmadan gidebilmek adam olanın yapabileceği iştir.
Yolun açık olsun .

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-06-10 12:50:31

Bu kadar dedi koduya da Pes doğrusu. İsmet hoca hakli bu uydurma haberleri yapanlar çıkıp iki satır yazsın da görelim. Utanılacak bir durum. Gelecekte bu gibi dedi kodular aleyhimize kullanılacaktır.
Samsun sporumuza maalesef hoca dayanmıyor.
Bu kadar eleştiri niye????