banner388

Taşkın: Hucümda eksiğimiz var

Yılport Samsunspor bugün deplasman Utaş Uşakspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, gol yolunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Taşkın: Hucümda eksiğimiz var

Yılport Samsunspor bugün deplasman Utaş Uşakspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, gol yolunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

02 Aralık 2018 Pazar 18:09
Taşkın: Hucümda eksiğimiz var

Samsunspor Haber-TFF. 2. Lig Beyaz Grup'un 15. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Utaş Uşakspor'u 2-1 mağlup etti. Samsunspor Teknik Direktörü maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Taner Taşkın şu ifadelere yer verdi:

"Son 3-4 rakibimizin kayıplarından dolayı iddialı bir maç olacağını tahmin ederek Uşak’a geldik. Rakibi iyi analiz ederek sahaya çıktık, kontra ataklarını keserek erken gol bulmaya çalıştık. Gerçekten de iyi pozisyonlar bulduk. Fakat bizim gol yollarında sıkıntımız var. 2-0 dan sonra 4-5 gol daha atabilirdik. Oyuncularım biraz daha olgunlaşınca çok farklı bir Samsunspor izlettireceğiz. Rakibimiz iyi bir takım. Maç sonunda taraftarların Hakan Şapçı hocamız aleyhindeki tezahüratları hoş olmadı. Hakan hoca bu liglerin deneyimli iyi hocalarından birisidir. Uşak taraftarlarının biraz daha sabırlı olmaları gerekir. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” 

Son Güncelleme: 03.12.2018 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2018-12-02 23:15:37

iyi bir forvet lazım.

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-12-02 18:41:09

Hocam sanane rakip takım taraftarının kendi hocaları aleyhine yaptıkları isyandan ayrıca oyuncularım hücumda etkisiz olgunlaştıkca daha çok gol atacağız diyorsun bunlar ne zaman olgunlaşacak ilk yarı bitti bence biz bunların olgunlaşmasını beklemeden ara transferde iyi ve kaliteli gölcü almamız lazım eğer gölcü transferi yaptırmayıp bu gölcülerle devam dersen hayatının hatasını yaparsın taner hoca.

Avatar
55Samsun 2018-12-03 12:26:22

Erhanı oynat. Kumaşı kaliteli. Beşiri gönder bekleme. Trabzon sağlam adamı vermez.

Avatar
samsunsporlu 2018-12-03 18:18:45

yaa hoca çok komiksin çok yaşa sen elinde ki malzemeyi kullanamıyorsun çıkmış dert yanıyorsun tabi ki forvette etkisiz kalırsın her maç tek forvet oynamaya çalışıyorsun çift forvet li bütün maçlarımızı aldık korkasın kazanamazsam da kaybemeyeyim mantığı var sende senin yerin bu takımın yanı değil az geliyorsun bu takıma

Avatar
avni 2018-12-04 09:29:58

Taner hoca ya en çok şu soruyu sormak istiyorum..sezon başladığından beri hücumda bakıyorum., çoğu maçlarda futbolcu kale önünde çalım atan yada yanındaki arkadaşına topu verse yüzde yüz gol yapacak pozisyonda olup inanın çogu maçta 3tane 5 tane gol olabilecek maçlar varya..! Bunu antrenmanlarında futbolculara anlatmıyormu neden paslaşma yapılmıyor diye kulak çekmiyormu..!