banner388

Taşdemir: Sabırsız bir oyunumuz var

Yılport Samsunspor bugün evinde Bodrumspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Taşdemir, oyunculardan memnun olduğunu dile getirdi.

Taşdemir: Sabırsız bir oyunumuz var

Yılport Samsunspor bugün evinde Bodrumspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Taşdemir, oyunculardan memnun olduğunu dile getirdi.

06 Mart 2019 Çarşamba 22:13
Taşdemir: Sabırsız bir oyunumuz var

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 25. haftasında Samsunspor evinde Bodrumspor'u 3-1 yendi. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.

SABIRSIZ OYUN

İsmet Taşdemir açıklamasında, "Rakibimiz bulunduğu yeri hak etmiyor. Daha üst sıralarda olmaları gerekiyor. Çok kaliteli oyuncuları var. Bütün rakiplerimiz kazandı. Bu bize psikolojik bir baskı oluşturdu. Şehrimizin bizden beklentisi var. Bundan dolayı futbolcularımız erken gol bulmak istediler ve acele ettiler. Önümüzde gördüğüm sıkıntı, oyunu kazanmak için çok sabırsız davranıyoruz. Pas oyununda ve hücuma geçişlerde acele ediyoruz. Oyunu biraz daha sakinleştirmemiz lazım. Oyuncuların isteğinden ve gayretinden gayet memnunum. Oyun içerisinde yapılanlar hoşuma gidiyor. Sabırsız bir oyunumuz var, tek olumsuz nokta bu. Bahattin penaltıyı lakayt kullanmadı. Gol atmayı çok istediği için kaçırdı. Bu oyuncular bizi hedefe götürecek. Bugün kaçan penaltı hatalıysa o hata da benimdir. Bu oyuncularla hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2019-03-07 00:10:30

Sezon başında ismet hoca ile başlasaydık şimdi en yakın rakibe en az 10 puan fark atardık.Oyunu iyi okuyor rakibi ilk yarıda iyi analiz edip ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri oyuna müthiş etki ediyor Taner hoca bunu bir türlü yapamadığı için başarılı olamadı onun yüzünden şampiyonluk biraz zor olacak.

Avatar
saygın 2019-03-07 10:56:23

ben farklı bir pencereden bakıyorum. samsunspor oyun anlamında ilk yarıya oranla yüzde otuz daha geride evet aynen böyle hiç bir maçta oyuna tam hakim değil bodrum maçında da böyle oldu. bodrum penaltıyı atmış olsa sıkıntı olurdu. takımda şu çok iyi idi diyebileceğim oyuncu yok buna Kubilay dahil. kubilay ile enese onların yaşında yıdız oyuncuların videolarını izletsinler. takımda oyun anlamında sıkıntı var. bu deplasmanlarda çok net şekilde görünüyor.

Avatar
Serhat 2019-03-06 23:42:36

Futbolcu zamanında başarılıydın teknik direktör oldun yine başarılısın ismet abim

Avatar
Gökmen 2019-03-07 08:32:35

Hocam kanatlar çalışmıyor. Takımın tek sıkıntısı bu.

Avatar
Hasan 6255 2019-03-06 23:37:36

Bahattin oyuna yedekten girmeyi kabullenemiyor bence. Oyuna katılmıyor veya katılmakta zorlanıyor. Erhan'dan topu ısrarla aldı ama vuruşu yaparken çok da özendiğini göremedim.