banner388

Taşdemir'den 3 oyuncu  hakkında sürpriz karar

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve genç oyuncu Berat Boz'un takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde özel bir programda çalışmaları talimatını verdi. Bu karar 3 oyuncuya tebliğ edildi. 

Taşdemir'den 3 oyuncu  hakkında sürpriz karar

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve genç oyuncu Berat Boz'un takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde özel bir programda çalışmaları talimatını verdi. Bu karar 3 oyuncuya tebliğ edildi. 

12 Şubat 2019 Salı 15:29
Taşdemir'den 3 oyuncu  hakkında sürpriz karar

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, kadro genişliğinden dolayı tam randımanlı olarak çalışamadığını ifade ederek Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve genç oyuncu Berat Boz'un takımdan ayrı antrenörler tarafından özel olarak çalışmasını istedi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir'in bu sürpriz kararı oyunculara tebliğ edilirken; takımdan ayrılmak istediğini beyan eden ancak kendine takım bulamayan Metincan Cici ile büyük olasılıkla sözleşmenin fesihi gerçekleştirilecek.

KADRODA İNDİRİM YAPILIYOR 

Takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde Nuri Asan Tesisleri'nde çalışacak Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve Berat Boz için özel programlar hazırlanmaya başladı. Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in oyuncu sayısında önümüzdeki haftalarda yine bir indirim yapabileceği konuşuluyor. Kırmızı beyazlı yönetim kurulu ise teknik direktörleri Taşdemir'in direktiflerini eksiksiz olarak yerine getirilmesi noktasında yoğun olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55Samsun 2019-02-12 19:09:53

M.Beşiri ilk fırsatta gönderin..

Avatar
orhan 2019-02-13 09:46:49

İrfan Başaran çok iyi bir futbolcu ama nedense Samsunspor'da bir türlü verimli olamadı ben şahsen üzülüyorum böyle bir adamın ziyan olmasına ancak takıma da birşeyler vermesi lazım.

Avatar
Osman baris 2019-02-12 23:55:18

Disarida maģlup olmayan bir takimi.alinan transferle nasil yendiririz diye kadroda 3.4 deģisiklik yapilarak.buna muavfak oldular.belki takim simdi liderdi.çok yazik.Aytaç sulu yokken defans ta§ gibiydi.kim aldirdi.oda enterasan.gumushane maci az daha gidiyordu.aytacin sayesinde.futboldan iyi anliyan ekip lazim.ekibi hic begenmiyorum.hayirlisi artik.ne diyelim.

Avatar
Samsun55 2019-02-13 09:35:31

Beşir Erbaada iş yapar. İrfan da seneye çok faydalı olur..

Avatar
transfer 2019-02-12 17:21:14

gerekmediği halde kaç tane oyuncu alındı. bize sadece iyi bir stoper lazımdı ercan olmadığı için.

Avatar
Mete Karayel 2019-02-12 18:20:19

inşAllah takıma faydası olur

Avatar
Şaban Başaran 2019-02-12 22:34:34

Benim oğlum karaktersiz olsaydı hocaya komisyon yönetime komisyon verseydi sahtekâr olsaydı şu an Real Madrid de forma giyerdi

Misafir Avatar
ertac55 2019-02-13 08:49:13 @Şaban Başaran

yanılmıyorsam İrfan Başaran sizin oğlunuz.değil mi? kusura bakmayın iddialarınız sizi bağlar fakat ben bir Samsunspor seyircisi ve takipcisi olarak irfan ne ümitlerle geldi bireysel olarak iyi futbolcu? olabilir ama takım oyunu olarak sahada ben etkileyici bişey göremedim belki takım arkadaşlarına uyum sağlayamadı başka bir takımda güzel şeyler yapabilir? demek ki hoca da göremedi ama ithamlar ve iddialarını ispatlayabilirseniz?daha inandırıcı olur takımda oynayan tüm oyuncular yönetime ve hocaya komisyon mu veriyor?

Beğenmedim! (0)
Avatar
İbrahim 2019-02-12 23:58:36

Hocam samsun sporu 1 lige cıkarır inşAllah saygılar ibrahim arslan