banner388

Tarsus maçı çok zorlu geçecek! Adımlarımızı SAĞLAM atmalıyız 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Şu anda grupta lideriz. Bu avantajımızı sezon sonuna kadar sürdürebilmemiz için ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor" dedi. 

Tarsus maçı çok zorlu geçecek! Adımlarımızı SAĞLAM atmalıyız 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Şu anda grupta lideriz. Bu avantajımızı sezon sonuna kadar sürdürebilmemiz için ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor" dedi. 

01 Şubat 2020 Cumartesi 14:38
Tarsus maçı çok zorlu geçecek!  Adımlarımızı SAĞLAM atmalıyız 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın oynayacakları Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının her yönüyle çok zorlu geçeceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Oynadığımız her karşılaşmada hedefi olan, bu hedefi doğrultusunda varını yoğunu ortaya koyan, üst düzey mücadele eden takımlar var. Bunun dışında liderle ve Samsunspor ile oynamanın vermiş olduğu ekstra bir motivasyon, televizyonun vermiş olduğu maçlarda da oyuncularda ekstra bir motivasyon oluyor" dedi.

İYİ KONSANTRE OLMALIYIZ

Şu anda grupta lider olduklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Sadece 2 puan farkla lideriz. Ligin bundan sonra kalan kısmında üstte şampiyonluk mücadelesi, onun altında Play-Off mücadelesi, Play-Off grubu içerisinde olanlar bulundukları yeri korumaya çalışıyorlar, altta 4-5 tane takım Play-Off’a girmenin içerisindeler. Dolayısıyla böyle bir ortam var. Şanlıurfaspor’un haricindeki takımların gerçekçi bir hedefi var. Oynadığımız her karşılaşmada hedefi olan, bu hedefi doğrultusunda varını yoğunu ortaya koyan, üst düzey mücadele eden takımlar var" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2020-02-01 18:48:28

Samsun spora başarılar diliyorum...

Avatar
şampiyon samsunspor. 2020-02-01 19:31:41

Madem iki haftadır kötü oynuyoruz diyorsun Sayın hocam . İlk 11 i değiştir.Aynı girdilerle farklı sonuç beklemek size yakışmaz. Sağlam ve tecrübeli isimler var. Süper liğ ve tff 1 lig görmüş oyuncularla ilk 11 başla. Kaleci Nurullah-caner-gökhan-Veli-samed- orta saha ikili Ferhat-muhsin-sol iç burak sağ iç guido . Forvet Gökhan alsan ve ataybey. İlk 45 dakika oynat sabret ne kaybedersin. Sonra istediğin gibi değişiklik yap. Kimsenin kabrisini çekme Kubilay ve Bahattin gibi.Burası samsunspor kimler geldi geçti.Başarılar.Saygılar.

Avatar
Suna 2020-02-01 22:58:28

Adam gibi adam
Ertuğrul Sağlam