banner388

Tarsus'la 4. randevu

İki takım tarihlerinde bugün dördüncü kez karşı karşıya gelecek.

Tarsus'la 4. randevu

İki takım tarihlerinde bugün dördüncü kez karşı karşıya gelecek.

02 Şubat 2020 Pazar 09:52
Tarsus'la 4. randevu

1980 ve 1981 yıllarında karşı karşıya gelen iki takım ligin ilk yarısında da Samsun’da mücadele etmişti. 3 karşılaşmanın ikisini kırmızı beyazlılar kazanırken, bir maçı da Tarsus İdman Yurdu kazanarak üç puanı almıştı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu bugüne kadar 3 kez karşılaştı. İki takım tarihlerinde bugün dördüncü kez karşı karşıya gelecek. 1980 ve 1981 yıllarında karşı karşıya gelen iki takım ligin ilk yarısında da Samsun’da mücadele etmişti. 3 karşılaşmanın ikisini kırmızı beyazlılar kazanırken, bir maçı da Tarsus İdman Yurdu kazanarak üç puanı almıştı. Şu ana kadar oynanan 3 müsabakada beraberlik çıkmaması dikkat çekerken; bugün Tarsus'ta oynanacak karşılaşmadan nasıl bir skorun çıkacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Semih Kurt’un yöneteceği, karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.