banner388

Taraftarların, tribünlere el kol hareketi yapan Yalçın'a öfkesi dinmek bilmiyor 

Hacettepe karşılaşmasında İlyas'in attığı gol sonrasında kendi tribünlerine yönelik yaptığı el kol hareketleriyle büyük tepki çeken Yalçın Kılınç'a öfke dinmek bilmiyor. Yönetim bu akşam ki toplantısında tecrübeli stopere cezayı kesecek. 

Taraftarların, tribünlere el kol hareketi yapan Yalçın'a öfkesi dinmek bilmiyor 

Hacettepe karşılaşmasında İlyas'in attığı gol sonrasında kendi tribünlerine yönelik yaptığı el kol hareketleriyle büyük tepki çeken Yalçın Kılınç'a öfke dinmek bilmiyor. Yönetim bu akşam ki toplantısında tecrübeli stopere cezayı kesecek. 

11 Kasım 2019 Pazartesi 11:04
Taraftarların, tribünlere el kol hareketi yapan Yalçın'a öfkesi dinmek bilmiyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da içişleri karma karışık bir hal aldı. Teknik direktör konusunda şu ana kadar bir adım atamayan kırmızı beyazlı ekipte, futbolculara da bir haller oldu. Son oynanan Hacettepe maçında İlyas Kubilay'ın ikinci golünün ardından sevinmeye koşan stoper Yalçın Kılınç, stantraya dönene kadar kendi tribünlere sayısızca el kol hareketi yaptı. 

NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ ?

Yalçın Kılınç'a katılan bir kaç oyuncununda olması kafalarda soru işareti oluşturdu. Maçın ardından sosyal medyada paylaşım rekoru kıran o görüntülere Yılport Samsunsporlu taraftarlar, büyük tepki gösterdi. Maçın hemen ardından yaptığı hatanın farkına varan ve taraftarlardan ve camiadan özür dileyen Yalçın Kılınç, 'hakkınızı helal edin' dedi ancak taraftarın onuru bir kere kırılmıştı. 

GÖZLER İSMAİL UYANIK'TA 

Şimdi gözler Samsunspor yönetimine çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin bu akşam yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısında bu konununda masaya yatırılması bekleniyor. Kırmızı beyazlı taraftarlarla, yönetimden Yalçın Kılınç ile birlikte tribünlere el kolu hareketi yapan oyunculara ağır bir cezanın verilmesini bekliyor. Bakalım yönetim kurulundan konuyla ilgili nasıl bir karar çıkacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-11-11 16:02:58

Taraftarda da sıkıntı var, taraftar değil sanki düşman. Tamam belki futbolcularda da sıkıntı var ama eskiden bizim tribünler oyuncuyu ateşlerdi, oyuncuya moral verirdi, hadi koçum diye bağırırdı o oyuncu kalkardı yerden kovalamaya başlardı. Şimdi ayağından top kaçırsa oyuncu, taraftar başlıyor önce el kol hareketi yapmaya oyuncuyu zıvanadan iyice çıkarıyor ondan sonra oyuncunun işini bitirince bir de adamlardan şampiyonluk bekliyor. Herkes oyuncu, herkes teknik adam, herkes menejer, herkes başkan, ulan Allah'tan anlamıyorsunuz da doktorun işine karışmıyorsunuz. Bizim taraftar artık takıma destek olmaktan çok köstek olmaya başladı.

Avatar
Canik 55 2019-11-11 13:42:23

Bu arkadaşlar Samsunspor'a niye geldi? Para için, en ağır şekilde para cezası verilsin, kadro dışı bırakılan oyuncu dinlenir keyif yapar parasını da alır. Onun için en üst baremden para cezası verilsin. Bir sözüm de taraftarlara, İrfan hoca Kubilay ve Bahattini kadro dışı bıraktı tribünler Kubilay diye inledi İrfan hoca protesto edildi. Şimdi niye o gün uğruna hocayı bile üzenler bu gün şikayet ediyorlar, alınganlık gösteriyorlar anlamak zor. O topçuları onlarla birlikte çalışan, zaman geçiren hoca kadar hiç birimiz tanıyamayız onun için hoca kim olursa olsun kararlarına saygı duymayı öğrenmeliyiz. Taraftar ne kadar takımın sahibi ise de o takıma maddi olarak yatırım yapanlara emek veren herkese taraftar olarak saygılı olmak zorundayız. Son olarak, haftaya takımın başına bu kadroyu Takım yapabilecek bir hoca gelir İnşAllah...

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-11-11 15:17:27

Kadro dışı bırakmak SAMSUNSPORA zarar vermekten başka bir ise yaramaz.
Önce taraftar da taraftarligini Mac bitene kadar saygı çerçevesinde vermeli.Mac bittikten sonra tepki verecekse versin.Ama mac bitmeden hakaretvari elestiriler Kulübümüze zarar verir.

Avatar
Turan A. 2019-11-11 19:32:19

.stadın merdivenlerinin çıkarken bir yerleri çıkan adamlar sahadaki oyunculara sallaşıyor. Siz taraflar olun önce bu adamlar gereğini yapar, yapmaya çalışır zaten. Ama siz taraftar gibi davranmayıp sürekli oyunculara sataşınca oyuncuların fişi çekiliyor. Hepsi düzgün hepsi onurlu hepsi çalışkan çocuklar kaliteli insanlar. Oyunculara, teknik heyet ve yönetime yardımcı olun arkadaşlar gittiğiniz yol yanlıştır.

Avatar
temel reis 2019-11-11 15:11:10

Samsunspor taraftarı ikiye hatta üçe bölünmüş durumda dünü çabuk unutur örneğin ertuğrul sağlam olayı ptt liginde ertuğrul samsunu küçümsemiş yapılan teklifi geri çevirmişti o gün ertuğrula ateş püsküren taraftar bugün ertuğrul ertuğrul diye cıyaklıyor

Avatar
İlyas bu takımdan gidecek! 2019-11-11 14:59:39

İlyas devre arası git kendine başka takım bul senın cocukla egolarını tatmin edecek değiliz !!!

Avatar
Çelik Kaptan 2019-11-11 14:50:52

Dert bir iken gün geçtikçe artacak gibi. Takımı desteklemek için her türlü fedakarlığa katlanan taraftara hakaret etmek en büyük gaflet ve saygısızlıktır. Bizler takım kazansın lig sonu şampiyon olalım derken hesapta olmayan neler çıkıyor. Takımın başındaki Recep hoca iyi niyetli ve geçiş dönemini kazasız atlatmak istiyor. Recep hoca tam yetkili olsa davranış şekli de otoritesi de değişik olur,disiplinsizlik yaşanmaz. İşler daha da sıkıntı olmadan hoca sorunu çözülmelidir.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-11-12 01:40:03

İLYAS SAMSUNSPOR TARİHİNE DAMGA VURMUŞTUR. İLYAS KADAR EFENDİ FUTBOLCU YOK.