banner388

Taraftarlardan Yıldırım'a büyük destek! "Sabrımızı  taşırmayın" 

Son günlerde bir gazetenin Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a yönelik yaptığı haberlere taraftarlar tepkisiz kalmadı. Basına ve kamuoyuna başlığıyla yapılan basın bildirisinde taraftarlar, görüşlerini net bir şekilde ortaya koydular.

Taraftarlardan Yıldırım'a büyük destek! "Sabrımızı  taşırmayın" 

Son günlerde bir gazetenin Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a yönelik yaptığı haberlere taraftarlar tepkisiz kalmadı. Basına ve kamuoyuna başlığıyla yapılan basın bildirisinde taraftarlar, görüşlerini net bir şekilde ortaya koydular.

31 Temmuz 2020 Cuma 13:10
Taraftarlardan Yıldırım'a büyük destek! "Sabrımızı  taşırmayın" 

 "Basına (!) ve Kamuoyuna;
Kabus dolu günleri geride bırakan ve büyük hedeflere doğru emin adımlarla yürüyen Samsunsporumuz, Türkiye'nin hayranlıkla takip ettiği bir güç haline gelmiştir. Böylesi önemli bir gücün oluşmasında büyük emekleri olanlar, içinde bulunduğumuz bugünlerde garip yaklaşımlara, ilginç ithamlara ve saygısız tepkilere hedef olmaktadır.

Kendisini gazeteci, basın mensubu olarak tanıtan bazı kendini bilmezler, şehrimizin sevdası Samsunsporumuzun üzerinde adeta birer akbaba gibi dolaşmaktadır. Ne olduğu belli olmayan haber sitelerinde, sosyal medya sayfalarında, değerli başkanımız Yüksel Yıldırım başta olmak üzere, yöneticilerimizi hedef alarak, kaos ortamı yaratmaya çalışanlar, biz Samsunspor taraftarlarının sabrının taştığını bilmelidirler.

Daha düne kadar yaşadığı zorluklar ortada olan Samsunspor, bugün eğer bir başarı hikayesi yazıyorsa, bunda emeği olanlar insanlara vefa göstermek ve az önce bahsettiğimiz türden akbabalara yem etmemek de bizim boynumuzun borcudur. Şer odakları olarak adlandırdığımız bu sözde gazetecilere bir kez daha açık ve net bir şekilde sesleniyoruz; Sesinizi kesin! Sizin menfaat kokan yorumlarınız, maddi beklenti dolu yazılarınız, şantaj ve tehdit dolu ifadeleriniz, bizi artık fazlasıyla rahatsız ediyor!

Şehrinin takımını adeta sırtlayan Sayın Yüksel Yıldırım'ı da, Samsunspor için gecesini gündüzüne katan kulüp yöneticilerini size yedirtmeyiz!

Kimse bizim sabrımızı zorlamasın! Kimse bizim kırmızı çizgilerimizi ihlal etmeye çalışmasın! Biz büyük hedefleri olan, bu büyük hedefler doğrultusunda büyük işlere imza atan başkanımız Yüksel Yıldırım'ın ve kulüp yöneticilerimizin arkasındayız. Hem de öyle bir kaç kişi değiliz, bir şehir olarak arkasındayız.

Samsunsporumuzun başarılarıyla gurur duyan, Samsun Basınının değerli mensuplarını, dernek ve cemiyet temsilcilerini, bu kendini bilmezlere hadlerini bildirmeleri yönünde göreve davet ediyoruz. İt izinin at izine karışmasına, onlar da müsaade etmemeli. Yüreğinde Samsunspor aşkı olan gazeteciler bizim baş tacımızdır. Sevdamızı yerel ve ulusal ölçekte duyuran o kıymetli gazetecilerden de ricamız var. Lütfen kendisini gazeteci olarak tanımlayan ama hiç bir mesleki yeterliliği olmayan bu ayak takımı akbabalara fırsat vermeyin. Sizler de onlara karşı tepkinizi ortaya koyun.

Daha düne kadar neler yaşadığımız ortada! Bizi o karanlık günlere geri götürmek isteyenler varsa, buna herkesten önce Samsunspor taraftarlarının müsaade etmeyeceğini bilmeleri gerekiyor. O kirli ellerinizi Samsunsporumuzun üstünden çekin. Bu size son uyarımızdır. Bizim en büyük aşkımızın Samsunspor olduğunu unutmayın! Aşkımızı, sevdamızı, Samsunsporumuzu her şeyden çok sevdiğimizi aklınızdan çıkartmayın.

Tüm Samsunspor sevdalısı dostlarımızın Mübarek Kurban Bayramını kutlar, nice güzel bayramları hep birlikte, Samsunsporumuzun başarıları ışığında yaşamayı dileriz."

Saygılarımızla;
SAMSUNSPOR TARAFTAR GRUPLARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatko 2020-07-31 16:20:42

SS başarılı oldukça, samsunda yaşayıp ekmeğini ve suyunu içip fakat SS başarısını istemeyen cebi para dolu insanlar oldukça fazladır, yıllardır böyledir. Kısaca samsunu sevmeyenler var.

Avatar
Cengiz 2020-07-31 16:44:10

Biz her daim Sayın Yüksel Yıldırım başkanımız ve ekibinin yanında olacağız. Onları kimseye yedirtmeyiz bu böyle biline...

Avatar
özcan 2020-07-31 13:34:54

İBRAHIM CANBULAT GIBI AJAN GIITTI DAHA NE OLUR SAMSUNSPORA

Avatar
tuncay 2020-07-31 18:57:10

helal olsun kardeşlerime

Avatar
İsa 2020-07-31 23:11:58

Aynwn katılıyorum sonuna kadar SAMSUNSPOR

Avatar
Mitat 2020-07-31 23:25:16

Böyle bir başkanın varsa süper ligde oynarsın takımı bırakıp kaçanlar takımı 2.lige düşürüp gidenleri bu taraftar unutmaz.Yüksel Başkan varsa sıkıntı olmaz.Büyük başkan

Avatar
burak 2020-08-01 09:17:36

aLem duysun kraL Yılport Samsunspor..!

Avatar
Orhan 2020-08-01 14:44:57

Samsunspor sevdadır aşktır Kimse bu sevgiyi sorgulayamaz Kimsenin haddi değil Samsunpor Allah bu yolda yardımcın olsun