banner388

Taraftarlara müjde! Maçlar seyircili oynanacak

TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile birlikte maçların sınırlı seyircili oynanacak.

Taraftarlara müjde! Maçlar seyircili oynanacak

TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile birlikte maçların sınırlı seyircili oynanacak.

25 Ağustos 2020 Salı 18:00
Taraftarlara müjde! Maçlar seyircili oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol maçlarına sınırlı sayıda seyirci alınacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir.

Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır.

Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır.

Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecektir."

B Takımlar Ligi kurulması hakkında
TFF'den yapılan bir diğer açıklamaya göre ise B Takımlar Ligi kurulmasına karar verildi. Bu lige katılımın zorunlu olmadığı; isteğe bağlı olduğu belirtildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva'da gerçekleştirdiği toplantıda B Takımlar Ligi kurulması kararı aldı.

Profesyonel statüde düzenlenecek ve Süper Lig takımlarının yer alacağı B Takımlar Ligi'ne katılım zorunlu değil isteğe bağlı olacak.

Bu ligde belirli kriterlerle Süper Lig kulüplerinin yerli ve yabancı futbolcuların yanı sıra genç oyuncuları forma giyebilecek.

Ligde sezonu şampiyon tamamlayan takıma 5 milyon, lig ikincisine 3 milyon, lig üçüncüsüne de 2 milyon TL ödül verilecek.

B Takımlar Ligi ile ilgili diğer detaylar daha sonra ilan edilecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 2020-08-25 18:05:22

O 5milyon samsunspor kasasına girecek inşallah aslında sembolik rakam ama olsun en büyük SAMSUNSPOR BAŞKADA YOK...

Avatar
Mete Karayel 2020-08-25 20:43:03

seyircimiz tribünde olursa takımımızı kimse tutamaz artık.

Avatar
Canikli 2020-08-26 08:49:33

Seyircili oynanması Samsun'umuza +++ katkı sağlar. Bu arada bu B ligi uygulaması (yine uygulanıyor ama) önceden PAF ligi olarak uygulanırdı. A takımdan önce PAF takım aynı sahada seyirci önünde oynardı. Hem taraftarlar çift maç izlerdi. Hem de aday futbolcular seyirci önünde deneyim kazanırdı. Umarım katılırız.