banner388

Taraftar Yüksel Yıldırım'ı bağrına bastı 

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Lukaku mesajı sonrası Samsunlular hakkında kullandığı ifadeler dolayısıyla özür diledi.

Taraftar Yüksel Yıldırım'ı bağrına bastı 

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Lukaku mesajı sonrası Samsunlular hakkında kullandığı ifadeler dolayısıyla özür diledi.

18 Ocak 2021 Pazartesi 11:51
Taraftar Yüksel Yıldırım'ı bağrına bastı 

Samsunspor Haber - İnter’in Belçikalı golcü oyuncusu Romelu Lukaku hakkında kendisine gelen bir iletiyi paylaşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım taraftarın, “Lukaku’yu getir, zevk için Nadir Çiftçi’nin yedeği yaparsın. Ama sen bilirsin başkan” mesajına sinirlenerek, “Biraz ciddi olun lütfen arkadaşlar. Beni yormaya başladınız bu gereksiz, aptalca mesajlarınızla. Gidin başkaları ile uğraşsanıza. Bu ne terbiyesizlik. Artık sizleri ciddiye almıyorum, cevap da yazmıyorum. Diyalog yok, monolog var! Sözün bittiği yer! Samsun'da kalite bu kadarmış” paylaşımında bulunmuştu.

Yaptığı paylaşım nedeniyle Samsun ve Samsunsporlular tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Başkan Yıldırım, yine sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak, özür diledi. Yıldırım, son paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

TARAFTAR DESTEK VERDİ

“Sevgili Samsunlular ve Samsunsporlular. Son mesajımda belli bir güruhun son günlerde artarak devam eden art niyetli yaklaşımlarına cevap verirken kullandığım düşük cümlenin farkına geç vardım. Beni komik ve zor duruma düşürenlere cevap verdiğimi sanırken yanlışlıkla son cümlemin düşük olduğunun ve hiç istemeden sizleri kıran bir ifade halinde sarf ettiğimin farkına geç de olsa vardım. Özür dilerim.” Yüksel Yıldırım’ın özür mesajına Samsunsporlu taraftarlardan birçok destek geldi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerekli 2021-01-18 15:24:42

Parayla samsunu ve samsunsporu esir aldım diyorlar kendileri. Özrünün hiçbir karşılığı yok şahsım adına. Sever(d) %
İm bir zamanlar

Avatar
Mutlu 2021-01-18 17:09:55

Sayin baskanim, biz Samsunspolu olarak sizlerin bu takima ce camiaya neler yaptiginizi iyi biliyoruz ve hic bir zaman nankorluk yapmayiz ve daima sizin ve Hocamizin arkasindayiz. Bunu hic bir zaman unutmayin ve sizde biz Samsunspor taraftarin arkasinda olun. Birlikde bu takimi hic oladigi yerlere tasiyacagiz. Bos insanlarin bos laflarina bakmayin, kotu soz sahibinindir.

Avatar
Gözlemci 2021-01-18 12:58:22

Başkanım şunları muhatap alıp cevap verme harcadığın zamana yazık. Bunların kim olduğunu gercek Samsunspor taraftarı çok iyi biliyor. Asıl rahatsızlığı içimizdeki bu irlandalılara süper lige çıktığımız zaman vereceğiz.

Avatar
Hatko 2021-01-18 13:15:48

Başkanım, Dr. Berkay Aksu güzel bir yazı kaleme almış,tamamen yazarımız katılıyorum. Sosyal medyayı fazla kafanıza takmayın, cahil, okumayan, erken, tüm vaktinin kahve köşelerinde vaktini geçiren çok kişi var siz bunlara cevap verirseniz kendilerini bir şey zannediyorlar, başkanım sizin ve teknik ekibimizin kıymetini bilen bilir bilmeyen kendi bilir.

Avatar
vatandaş 2021-01-18 14:10:09

ba ba ba, monolog varmış, parayı sen verdin, düdüğü de sen çalacaksın tabi,Samsun'un kalitesi cidden senin bildiğin kadar...

Avatar
vatandaş 2021-01-18 20:32:57

artık samsun şehrini rahat bırak sen para kazanacan diye millete laf deme futbolsa al futbolunu futbol oyna bize senin takımından yeter kime ne anlatyrsun taraftarmiş benim taraftarım degil sizin futbolunuz beni ilgilendirmiyor artık bırakın gündemi takımın sahibi sensin ne yapacaksan yap her gün manşet yapıyrsun banane senin futbolundan be

Avatar
Tokat lı 2021-01-18 22:39:26

Sayın Yıldırım. battıkça batıyorsun

Avatar
Hasan 2021-01-18 22:46:51

Koca başkanın medya koordinatörü vs.olması daha profesyonel medya ekibi olması lazım böylelikle hem bu tip tartışmalar olmaz hem de taraftar ile büyük başkanın arasında kara kedi dolaşmaz bir samsunlu olarak Büyük başkanın arkasındayız fakat yazılara dikkat edilmeli koca şehir de rencide edilmemeli