banner388
banner390
banner410
banner408

Taner Taşkın’ın oyun planı neden tutmadı?

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrasında soyunma odasında ve sonrasında tesislerde nelerin yaşandığını anlattı.

banner269

Taner Taşkın’ın oyun planı neden tutmadı?

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrasında soyunma odasında ve sonrasında tesislerde nelerin yaşandığını anlattı.

18 Eylül 2018 Salı 16:08

Samsunspor Haber –Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrasında soyunma odasında ve sonrasında tesislerde nelerin yaşandığını anlattı. Böyle bir oyun ve sonucu akıllarının ucundan dahi geçirmediklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, Sancaktepe maçı öncesinde ki planını ve neden bu planlarının tutmadığını da tüm ayrıntılarıyla açıkladı. Taner hocanın maçtan sonra neler yaşadı, ekibiyle neler konuştuğu hepsi videomuzda.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.09.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-09-18 17:48:17

Çok iddaalı yazıyorum. Taner Taşkın Samsunsporu Şampiyon yapamayacak nereden mi belli Ordu hazırlık maçı dahil 4 maçta bu takım takım oyunu olarak sahada hiç bir varlık gösteremedi Sancaktepe maçı tam bir fiyaskodur.Taner hoca sürekli hatalarını kapatmaya çalışıyor.Pişkin hoca Sancaktepe maçı sonrası kesin olarak istifa etmeliydi İsmail başkan ona sahip çıkmakla hayatının hatasını yaptı Samsuna geçmiş olsun bu sezon Taner hoca ile kabus sezonu olacak. Şimdiden 7-8 oyuncu hocaya tavır almış hocayı istemiyorlar. Takımın içi cadı kazanı gibi kaynıyor. Yönetim uyuyor.

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-09-18 18:13:43

SAMSUNSPORUN EFSANE KAPTANLARI EMİN KAR-ERCAN KOLOGLU-CELİL SAĞIR BU KULUPTE YETKİLİ BU KAPTANLAR TANER TAŞKININ SAMSUNSPORA HOCALIK YAPABİLECEK VASIFTA OLMADIĞINI NEDEN GÖRMEZDEN GELİYOR.TAM 8 OYUNCU HOCAYI İSTEMİYOR SÖYLENTİLERİ ŞEHİRDE SÖYLENİYOR BUNLARI BİLMİYORLARMI BU HABERLER YALANMI İSMAİL UYANIĞIN HOCA İLE DEVAM KARARI DOĞRU DEĞİL TARAFTARIN İSYANI VAR NEDEN DİKKATE ALINMADI

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-18 20:46:31

Yaklaşık 3 aydır takimin başında olan Taner hoca nin bir oyun planı olmadığını gördük.
Bugüne kadar bir şey yapamayan hoca keşke yol yakınken ayrilsaydi.Zaten 8. Haftadan sonra başarısızlıktan ayrılacağını düşünüyorum.

Avatar
adamin biri 2018-09-19 08:14:32

Takimda sorun bir taktigi iyi uygulayamamaktan yada takim oyunu oynayamamaktan cok daha buyuk...

Avatar
Çakır55 2018-09-18 20:36:41

Bu takımdan bi cacık olmaz cenk işler takımın başına geçmeli