banner388

Taner Taşkın’ın gözdeleri 

Sezonun ilk 4 haftasında kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erhan Kartal, İrfan Başaran ve Savaş Yılmaz, teknik direktör Taner Taşkın'ın vazgeçilmezleri oldular.

Taner Taşkın’ın gözdeleri 

Sezonun ilk 4 haftasında kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erhan Kartal, İrfan Başaran ve Savaş Yılmaz, teknik direktör Taner Taşkın'ın vazgeçilmezleri oldular.

26 Eylül 2018 Çarşamba 09:20
Taner Taşkın’ın gözdeleri 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grubun şampiyonluk adaylarından Samsunspor'da bu sezon geride kalan 4 haftada kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erhan Kartal, İrfan Başaran ve Savaş Yılmaz, teknik direktör Taner Taşkın'ın vazgeçilmezleri oldular. 4 haftalık periyotta ilk 11 de kendilerine yer bulan 5 oyuncu performanslarıyla camiadan da tam not almayı başardı. 

İLK 11’İN DEĞİŞMEZ İSİMLERİ

Ligde 7 puanla 6'ncı sırada yer alan kırmızı beyazlı ekip, hafta sonu sahasında Ankara Demirspor'u konuk edecek. Zirveyle olan puan farkını bir an önce kapatmak isteyen Samsunspor, Ankara Demirspor maçıyla beraber galibiyet serisi yakalayarak bu hedefine ulaşmak istiyor. Bunun için daha şimdiden tüm hazırlıklar tamamlandı.

Son Güncelleme: 26.09.2018 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-26 17:56:06

Yorumcu Metin beye %100 katılıyorum.Bu Takimin başına Mehmet Altıparmak veya Mehmet Altıparmak ayarında bir hoca acilen getirilmelidir.

Avatar
Cemal petek 2018-09-26 17:58:47

Değerli başkanım bu futbolla şampiyon olamayız Erkan'ın kadroya girmesi şart ikincisi Mehmet Altıparmak takımın başına gelmeli Taner hoca oyunu okuyamıyorum yoksa siperli hayal olur

Avatar
Iprahim özkan 2018-09-26 20:15:31

Lütfen kilis futbol takımında oynayan golcü oyuncu ali yıldırım diye bir oyuncu alın onu

Avatar
aykutsoner 2018-09-26 09:30:48

haftalar geçti hala ideal 11 bulunmadı. erkan reşmen mutlaka oynamalı bence kadrodaki en iyi oyuncu önce onun adı yazılmalı tahtaya

Avatar
Metin 2018-09-26 12:49:25

Samsun Haber aracılığı ile çok değerli başkanımız İsmail Uyanığa bir çağrıda bulunmak istiyorum. 4 lig 1 kupa maçı geride kaldı çok çok yetenekli diğe aldığınız oyuncular öyle sanıldığı gibi yetenekli değil bu takım 3.Lig takımına kupada eleniyor.Taner Taşkın malesef abartıldığı kadar bir hoca değil 5 maçta oynattığı futbol hayal kırıklığı yarattı yol yakınken gönderilmeli size hoca olarak önerim Erzurumu çalıştıran Mehmet Altıparmak Erzurumdan ayrıldı onu takımın başına getirelim eğer şampiyon olmak istiyorsak oyuncular üzerinde olumlu etkileri olacak bir hocayı takımın başına getirelim. Taner hocaya taraftarların güveni kalmadı eğer Samsunsporu seviyorsanız bunu yapın biz sizin Samsunu ve Samsunsporu çok ama çok sevdiğinizi biliyoruz.

Avatar
Elli5 2018-09-26 13:04:29

insan topluluğu takım değil henüz

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-26 15:51:26

erhan kartal futbolcu değil marongoz olabilir en kötü transferlerden birisi erkam reşmen gibi mücale eden sağ taraftan sürekli bindirme yapıp takımı atağa kaldıran yaptığı ortalarla takımın pozisyona girmesini sağlayan erkamı kadroya almayıp 90 dakika sıfır katkı veren sürekli verdiği pasları rakibe ikram eden erhan kartalı oynatan hocadan ne beklenirki.transferler zamanında yapılıp kampa yetiştirilip tam kadro çalışıldı bir sürü hazırlık maçı yapıldı sezon açılışındaki ordu maçı ile başlayıp amed, gümüşhane, sancaktepe, eyüp ve diyarbakır maçıyla 6 maç yapmışız hala takım güven vermiyorsa sahada futbol adına hiç bir şey yoksa daha fazla geç kalmadan taner taşkınla yollar acilen ayrılmalı sonra pişman olmadan.

Avatar
Mustafa kaya 2018-09-26 20:28:50

60 trilyon borcu olan takıma adam gibi adam başkan geliyor Taner hoca daha sabır istiyor sahanda 3 ye 3 lig takımına elen hala ilk 11 ı belirleyeme futbolcular desen ruh yok çığlık caddesinden on genç toplasan bunlardan iyi oynarlar