banner388

Taner Taşkın, Samsunspor taraftarından özür diledi 

Spor Saati'nde Özgür Kalanbak'a konuk olan kırmızı beyazlı ekibin tenik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında yaşananlardan dolayı taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

Taner Taşkın, Samsunspor taraftarından özür diledi 

Spor Saati'nde Özgür Kalanbak'a konuk olan kırmızı beyazlı ekibin tenik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında yaşananlardan dolayı taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

18 Eylül 2018 Salı 12:06
Taner Taşkın, Samsunspor taraftarından özür diledi 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Samsunhaber.COM'a çok özel açıklamalarda bulundu. Spor Saati'nde Özgür Kalanbak'a konuk olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında yaşananlardan dolayı taraftarlardan ve camiadan özür diledi. Bunun tek sorumlusunun kendisi olduğunu da sözlerine ekleyen teknik direktör Taner Taşkın, "Lig yeni başladı. Sancaktepe mağlubiyeti bizim için erken gelen bir uyarı oldu" diye konuştu.

TEKRARI OLMAYACAK

Takım olma sürecinin biraz daha zaman alacağını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Taraftarlarımıza 7 veya 8. haftadan sonra arzuladıkları özlemini duydukları o Samsunspor'u izlettireceğiz. Takibi ki taraftarımız sabırsız. Onları çok iyi anlıyoruz. İyi futbolla birlikte şampiyonluk istiyor. Sancaktepe karşısındaki mücadeleden ve futboldan dolayı gerçekten üzgünüz. Böyle bir durumu taraftarlarımız ve halkımız hak etmiyor. Bundan dolayı herkesten özür diliyorum.  Kabahat benimdir. İnşallah bir daha böyle bir oyun görmeyecekler bunun sözünü veriyorum" dedi.

SABIR VE ZAMAN LAZIM

Samsunspor camiasından bir kez daha özür dileyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu liglerde çok iyi işler yapmış bir teknik direktörüm. iki tane play off iki tane şampiyonluk yaşadım. Daha evvelinde yapmışlığımız var. Burada da bu işi mutlaka başaracağız. Ama bizim biraz daha zamana ve sabra ihtiyacımız var. Bizim iyi bir takımımız var. Dünkü oyunun tamamen sorumlusu benim. Tesislere gittiğimizde ekibimizle beraber biz neler yaptığımızı konuştuk. Bu ligin gerçeğini ben  bile unuttum ki bu maça ofansif bir oyun sistemiyle sahaya çıktık" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KADİR 2018-09-18 12:45:39

7/8 hafta yalanını geçen sene gördük küme düştük hemde iki banko düşen nin olgu ligde 3 olmayı başarark mesuliyet bende vb laflara karnımız çok tok sayın başkan sen bu işlere bir el at 15 taraftarının gelip destekleği bir takımın teknik ekibi suç bende diyor...eeee ne yapalım?

Avatar
Metin 2018-09-18 17:51:38

Taner hoca Samsunu kandırıyor böyle konuşarak zaman kazanmaya çalışıyor. 8 oyuncu Taner hocaya cephe almış durumda bu sezon bu hoca yüzünden şimdiden kaybedilmiş gözüküyor.

Avatar
Mustafa 2018-09-18 21:04:02

7/8 haftaya atı alan Üsküdarı geçer

Avatar
Aytac 2018-09-18 22:57:27

O futbolcular da özür dileyecek