banner388

Taner Taşkın: İki oyuncumdan da çok memnunum 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, beklenen performanslarından uzak oldukları için eleştiri oklarının hedefindeki iki oyuncusu Muhammet Beşir ve Erhan Şentürk'e sahip çıktı. 

Taner Taşkın: İki oyuncumdan da çok memnunum 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, beklenen performanslarından uzak oldukları için eleştiri oklarının hedefindeki iki oyuncusu Muhammet Beşir ve Erhan Şentürk'e sahip çıktı. 

30 Ekim 2018 Salı 17:37
Taner Taşkın: İki oyuncumdan da çok memnunum 

Samsunsopr Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, beklenen performanslarından uzak oldukları için eleştiri oklarının hedefindeki iki oyuncusu Muhammet Beşir ve Erhan Şentürk'e sahip çıktı. En kısa sürede bu iki oyuncusununda toparlanarak takıma büyük katkı sağlayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu 2 oyuncumuzun da morale ihtiyacı var. Bir golcüden beklenen şey yüzde yüz goldür. O golü attıklarında şevkleri de artacaktır. Ama şu anda baktığımızda onların performansları biraz düşük" diye konuştu. . 

ERHAN'IN BİRAZ ENERJİSİ DÜŞÜKTÜ

Taner Hoca, "Fakat Muhammet Beşir, Bayrampaşa maçında oyuna çok istekli ve arzulu girdi. Sağ kenardan gitti, sol kenardan gitti. Erhan Şentürk’ün enerjisi Muhammet Beşir ile kıyaslandığında biraz düşüktü. Önümüzdeki haftalarda toparlar inşallah. Ama Muhammet Beşir’in enerjisinde gerçekten ciddi anlamda bir yükselme var. Gol atamayınca bütün oklar doğal olarak onların üzerine dönüyor. Hem karakter olarak hem de oyuncu olarak ikisini de çok seviyorum. Ben oyuncularımdan fazlasıyla memnunum. İnşallah ipi en önde gögüsleyeceğiz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METİN 2018-10-30 18:59:15

ERHAN ŞENTÜRK-MUHAMMET BEŞİR İYİ OYUNCULAR OLABİLİR AMA TAKIMDA YAKALADIKLARI ŞANSI KULLANAMIYORLAR. BU İKİ OYUNCUNUN HOCA SAHİP ÇIKSADA BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERLERSE BENCE TAKIMDA OLMA ŞANSLARINI KAYBEDECEKLER DEVRE ARASI VEDA GELEBİLİR

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-10-30 19:11:58

İKİ OYUNCUDAN ÇOK MEMNUNSAN SENİN ŞAMPİYONLUK NİYETİN YOK DEMEKTİR.KASTOMONU HOCASI GİBİ İLK BEŞTEN PLAYOFF OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DEMEKTİR. MUHAMMET-ERHAN ŞANSLARINI MALESEF KULLANAMYIYORLAR. YÜKSEL YILDIRIM BUNLARA TAHAMMÜL ETMEZ

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-30 19:25:14

Taner hocam sizde biliyorsunuz maçlarda gol atamayan takım şampiyon olamıyor. Bayrampaşa maçı forvetlerimizin beceriksizliğidir.Hocam Erhan-Muhammetle olmayacak gibi İrfan yedek kaldığı için takıma küsmüş oda malesef kılasına yakışan oyunu tam olarak oynamıyor. Başkanlarımız İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırımı üzmeyelim.

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-10-30 23:39:20

Hoca biz taraftar olarak hiç memnun değiliz bunu bil.

Avatar
İsmail 2018-10-31 08:43:05

Kardeşim iyi de o küssün bu küssünle de olmaz bu işler sonuçta takım 22 kişi birileri küsmesin diye mevkii olmayan yerde mi oynasın. Herkes takım oyuncusu olsun hepsine ihtiyaç var sonuçta yedekte de otursa 11'de de olsa sonuçta hepsi aynı kalite oyuncular büyük takımların kulübeleri de iyi oyunculardan oluşur.

Avatar
nesatk 2018-10-31 09:17:12

Beşirin gol atamama sorunu var erhan ise tüm iyi niyetiyle oynuyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sorun bu ikisinin hangi maçta oynayacağı sorusu var. Uzun boylu defansa karşı erhanla çıkarsan erhanı da ateşe atarsın. Her ikisini de kazanmaya çalışmak lazım, buda hocanın becerisiyle olacaktır.

Avatar
karaca 2018-10-31 09:43:51

iyi, tecrübeli futbolcu yedek bırakılmaz irfan başaran; yok mevksinde adam var filan kabul edilebilir değil. iyi futbolcu her zaman sahada olmalı mevkisinde olmasa bile sahada olması çok şeyi değiştirir