banner388

Taner Taşkın eleştirilere cevap verdi 

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Şahin soyunmaya başladığında kırmızı kartla rakip oyuncu oyundan atıldı. Bazı kişiler ‘rakip 10 kişi kaldı saldıralım’ diyebilir. O zaman hava o kadar kötü ki benim burada fantezi düşünecek bir şeyim yok. Rakip takım da devamlı yan toplar, yüksek toplar yapıyor ve vuruyorlar" dedi.  

Taner Taşkın eleştirilere cevap verdi 

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Şahin soyunmaya başladığında kırmızı kartla rakip oyuncu oyundan atıldı. Bazı kişiler ‘rakip 10 kişi kaldı saldıralım’ diyebilir. O zaman hava o kadar kötü ki benim burada fantezi düşünecek bir şeyim yok. Rakip takım da devamlı yan toplar, yüksek toplar yapıyor ve vuruyorlar" dedi.  

23 Ekim 2018 Salı 14:55
Taner Taşkın eleştirilere cevap verdi 

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Kastamonuspor karşılaşmasında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ilgili gelen yoğun eleştirilere cevap verdi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkıran, "Bizler herkesin düşündüğü gibi değişikliklerde hareket etmiyoruz. Burada maalesef herkes futbolu biliyor. Herkesin anladığı bir dal var o da futbol. Futbolu bilmeyen kimse yok. Herkesin kendince yorumları var ve bende bunlara saygı duyuyorum. Fakat bu benim işim ve ben profesyonelim. Doğru hamleler yapmak zorundayım. Burada birinci değişikliğimizi Ramazan’dan yana kullandık" dedi. 

BEŞİR ÇOK İSTEKLİYDİ BİZ DE ŞANS VERDİK

Sonrasında orta saha hakimiyetini ele almak için İrfan’ı oyuna aldıklarını söyleyen teknik direktör Taner Taşkın şunları söyledi; O zaman daha yağmur yağmıyordu. Kubilay’ı da sağ çektik. İkinci hamlemde de Erhan Şentürk yorulmuştu. Çok istekli olan Muhammet Beşir’i oyuna aldık. Üçüncü değişikliğimizde de kırmızı kart daha yoktu. Şahin soyunmaya başladığında kırmızı kartla rakip oyuncu oyundan atıldı. Bazı kişiler ‘rakip 10 kişi kaldı saldıralım’ diyebilir. O zaman hava o kadar kötü ki benim burada fantezi düşünecek bir şeyim yok. Rakip takım da devamlı yan toplar, yüksek toplar yapıyor ve vuruyorlar. 

ELEŞTİRİLERE SAYGI DUYUYORUM ANCAK ...

Birincisi buydu. İkincisi Nuri’nin kasığında yırtık var. Şuanda sakat sakat oynuyor. Sıçrama kabiliyetini maç içerisinde yavaş yavaş yitirdi. Erkam’ın dizinde ödem var. Oynamakta zorluk çekiyor. İshak, maçın başından beri arka adelesini tutuyor. 3 tane defans oyuncumun sıkıntılı olduğunu gördüğüm için canlı bir Şahin Şafakoğlu ile gelen yüksek topları püskürtmek istedim. Bu tür eleştirileri de saygı ile karşılıyorum. Fakat benim maç kazanma gibi zorunluluğum var. Onların baktığı pencere tamamen fantastik bir pencere” ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sms 2018-10-23 15:03:27

helal sen bak işine hoca her hafta üstüne koyarak gidiyorsun..

Avatar
abdullah ürer 2018-10-23 18:56:29

Oyuncu değişikliğinde ggeç kalmıyormuyuz hocam. İkinci yarının başında erhan yoruldu forvet olmayınca rakip defansıyla orta sahaya çıktı , takım baskıyı yedi çırpınıyor top çıkarmak için siz hala bekliyorsunuz. Bir önceki maçtada aynı durum yaşandı daha öncekindede . İyi bir insan iyi bir hoca olabilirsiniz lakin hamleler malesef oyuncular sakatlanana kesilene kadar bekliyorsunuz.

Avatar
adamin biri 2018-10-23 22:56:15

Erhan'i oyundan almakta cok gec kaldin. Resmen 70-75 dk bir kisi eksik oynadik. Besir'i oyuna almak icin niye bu kadar bekledin? Bir de yorulmustu demissin demek yoruldugunu da dusunmeseydin oyundan hic almayacaktin hakikaten bravo. Ama dogru sen profesyonelsin biz degiliz o yuzden belki de hic konusmamaliyiz biz...

Avatar
samsunsporlu 2018-10-24 00:34:50

Tek maç olarak değil ama genel olarak iyi bir hoca değil şansı da yardım ediyor. geçen hafta dakika 11 takım 2-0 önde rakip de fazla etkili değil sen o maçta neden sakat Bahattin i 90 dakika sahada tutuyorsun bak şimdide yetiştirmeye çalışıyorsun kalecilerin özellikle furkan boşşşş.bu lig köprüden önceki son çıkış hoca samsun un başka takımı yokkk

Avatar
BAFRALI 2018-10-23 16:34:42

HOCAM SENDE İŞ VAR. SADECE GERİYE YASLANMAYALIM HİÇ BİR ZAMAN. İLERİDE PRES ÖNEMLİ