banner388

Taner Taşkın'dan flaş karar 

Sarıyer karşılaşması sonrası kafileyle beraber Samsun’a dönen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, yarın başlayacak Hacettepe maçı hazırlıklarında takımının başında olacak.

Taner Taşkın'dan flaş karar 

Sarıyer karşılaşması sonrası kafileyle beraber Samsun’a dönen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, yarın başlayacak Hacettepe maçı hazırlıklarında takımının başında olacak.

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:03
Taner Taşkın'dan flaş karar 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın’ın durumunda bir değişiklik yok. Dün oynanan Sarıyer karşılaşması sonrasında takımla beraber Samsun’a dönen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörünün yarın başlayacak olan Hacettepe maçı hazırlıklarında takımının başında olacağı kesinlik kazandı. 

BAŞKAN UYANIK BEKLENİYOR

Taner Taşkın’ın takımdan ayrılma gibi bir durumun söz konusu olmadığı öğrenilirken; İstanbul’da kalan Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın dönmesiyle birlikte bu konuda yönetimin kararı da netlik kazanmış olacak. Ancak kırmızı beyazlı taraftarların tamamı şampiyonluğun Taner Taşkın ile gelmeyeceğine inanıyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 20.11.2018 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2018-11-19 16:00:46

Biz yıllardır bu kafadan dolayı hep başarısız oluyoruz başarı mucize ile gelmez buraya gelen insanlara fırsat vereceksin gerekli süreleri tanıyacaksın, gerçekten sorunun nerelerde olduğunu bulacaksın. Türk futbolunun kronik hastalığı hoca gönder gitsin bu kadar maymun iştahlı bir toplum olduk ki yaşantımız da öyle. Hiçbir şeyden zevk almaz, hiç bir şekilde gözü doymaz hale geldik. Ne sanıyordunuz biz şampiyonluğu istiyoruz diye herkes buyur al mı diyecekti. Bu iş mücadele işidir kolay da değildir. Bence takım iyi gidiyor eğer oyuncularla teknik ekip arasında bir uyum varsa bunu bozmamak lazım. Biraz mantıklı davranmak lazım.

Avatar
adamin biri 2018-11-19 17:24:03

Sacma sapan seyler karalamayin ya. Taner Taskin'dan flas kararmis?

Avatar
vedat 2018-11-19 19:28:37

aslında seyırcıye ters dusen bır hoca bugun deyılsede bıle mutlaka gıtmıstır bugun mac kazanır seyırcı sesını cıkartmaz ama yarın ıkı mac kaybettımı tefede koyar cunku o hocanın kıredısı bıtmıstır taraftar gozunde agzıyla kus tutsada seyırcı ıstemedımı gun er veya gec o hoca gıder hepte boyle olmustur

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-19 14:41:06

Derhal İstifa etmelidir.
Yönetim inşAllah seyircinin isteklerini yerine geçirecektir.

Avatar
DRY 2018-11-19 20:36:56

Ya ben futboldaki bu nankör insanlardan,bu zırvalayan saçmasapan taraftar kalabalığından bıktım.her maçı alacağız diye bir şeymi var.adam maç kazanınca göklere çıkar sonra bikaç maç kaybetsin ! gönder.hayırdır real madridli oyuncular oynuyoda bizimmi habermimiz yok.hoca eksiklikleri tespit eder,düzeltmeye çalışır.boş boş konuşmayın allaşkına.

Avatar
EROL DÖNMEZ 2018-11-19 23:58:00

Sayın başkan acilen hocayı değiştirin bu hoca ile 1lig hayal olur

Avatar
Adil Saka 2018-11-20 13:30:46

Taraftarın ve Samsun medyasındaki yazarların tamamı Taner Taşkınla şampiyon olunamayacağı görüşünde ama bu işi çok çok iyi bilen Yönetim onunla olacağına hayret inanıyor. Bizden bu kadar artık maçlara gitmeyeceğiz.

Avatar
metin 2018-11-20 13:34:05

Yalanda bir numaralı Hoca olmuş çok yazık bu Şehire bu Taraftara