banner388

Taner Taşkın'a 'istifa' şoku!

Kırmızı beyazlı yüzlerce taraftar, Amedspor deplasmanı dönüşü gece havaalanına giderek teknik direktör Taner Taşkın’ı istifaya davet etti.

Taner Taşkın'a 'istifa' şoku!

Kırmızı beyazlı yüzlerce taraftar, Amedspor deplasmanı dönüşü gece havaalanına giderek teknik direktör Taner Taşkın’ı istifaya davet etti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:13

Yılport Samsunspor, ikinci devrenin açılış maçında Amed Sportif Faaliyetleri’ne 3-2 mağlup oldu ortalık karıştı. Sergilenen kötü futbolla beraber alınan şok yenilgi sonrasında eleştiri okları yeniden teknik direktör Taner Taşkın’a çevrildi. Kötü kadro tercihinin yanı sıra oyuncu değişikliklerinde yine yetersiz kalan teknik direktör Taşkın, Diyarbakır dönüşü havaalanında taraftarların protestosuyla karşılaştı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, ‘Taner Taşkın İstifa’ tezahüratlarıyla uzun süre teknik adamı protesto etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 21.01.2019 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURAK 2019-01-21 10:23:18

Karı gibisin hoca herşeye bi bahanen var bu iş senle olmayacak . Her maç bi bahanen var bu iş böyle olmazz. Sn ismail uyanık arkandayız ama bu hoca taraftarı çok küstürdü . Bu ligi biliyoruz artık . kov gitsin .
Lig başladığından beri saha yamuk , yerden kalkmadılar , tahrik olduk korktuk başka bahanelerle işi götürmeye çalışıyor . Bende gelsem oraya bende her yenilgiden sonra bahane bulabilirim. Ulan 1 tane ezip aldığımız maç yok .
Yazık ...

Avatar
Veysel Sarı 2019-01-21 10:25:28

Protostaları çoktan haketti.Bir dakika bile artık Samsunda kalmamalı artık gitmeli onun kalmasını isteyenler varsa onlarda Kulüpten istifa etsinler

Avatar
Samsunspor 2019-01-21 11:15:27

Haksızlarmı...

Avatar
bilal 2019-01-21 12:00:08

konuşmaya sıra geldimi mangalda kül bırakmazlar yok ligin en iyisiyiz bilmem ne icraate sıra geldimi fiyasko.bu takım ligin en pahallısı hoca bahanen yok sitemin olacak uygulican.sen aynı taraftar gibi izliyon maçı hiç bi taktiğin tekniğin yok.ondan sonra yok hakem penaltı verdi bilmem ne.icraatt lazım icraatt boş laf değil.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-21 12:37:07

Taner Taşkın ile bu isler yürümüyor. Sn.Yönetim bu adamdan hala ne umuyor anlamış değilim. Taner e hoca bile demiyorum çünkü hoca değildir. Hoca bu güzel kadroyu sahada oynatabilen kişilere denir. Sen 4-5 tane ara transferde aldigin oyuncuyu direk sahaya sürerek Kurulmuş bir Takımın DNA si ile oynarsan olacağı budur.

Avatar
Birol TUNA 2019-01-21 09:23:35

Taraftar haklı. Şampiyonluk iddiasına ve yapılan takviye transfere rağmen bu kadar kötü futbol, 3 puan kaybından daha vahim ! İlk devredeki yenilgilerde de Hocanın hatası var. İkinci devre her maç final olmalıyken bu kadar kötü futbol kabul edilemez. Şansımızı azalttık ! Kral çıplak !

Avatar
Veysel Sarı 2019-01-21 11:57:05

Samsunspor formasını giyen parasını ve pirimlerini zamanında alıp sahada rezil futbol oynayan korkak oyunculara yazıklar olsun bu oyuncular Taner Taşkınla Samsundan hemen ayrılsınlar.

Avatar
saygın 2019-01-21 15:43:48

hocam istifa et kurtul bu stresten git evine ailenle huzurlu bir şekilde otur. bu samsun kimleri göndermediki hepside dayanamadı geçen yıl engin geldi sabredemedik bir acemiye teslim ettiler takımı küme düşürdü. şimdi bir mağlubiyetle seni astılar git otur hocam evinde. Ertuğrul dillendiriyorlar futbol dahileri Ertuğrul samsuna gelmez gelsede onunda ipini çekerler.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-01-21 19:56:52 @saygın

Sayın futbolcu beyler adam gibi oynayın millet aç stadlara millet sanayiden aldığı harçlıklarını maça geliyor sizin milyarlarca almıyor yazıklar olsun size en güzel günümüzde bizi rezil ettiniz yenildiği iz takım Diyarbakır ayıptır ayıp

Beğenmedim! (0)