banner388

Taner Hoca'nın 8 bankosu

Teknik direktör Taner Taşkın’ın Pazar günü oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Gümüşhanespor maçında forma vereceği 8 isim belli oldu.

Taner Hoca'nın 8 bankosu

Teknik direktör Taner Taşkın’ın Pazar günü oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Gümüşhanespor maçında forma vereceği 8 isim belli oldu.

25 Ocak 2019 Cuma 17:10
Taner Hoca'nın 8 bankosu

Yılport Samsunspor’da teknik direktör Taner Taşkın’ın Pazar günü Gümüşhanespor karşılaşmasında sahaya süreceği ilk 11 hala netlik kazanmadı. AMED Sportif Faaliyetleri deplasmanında sürpriz bir kadro sahaya sürmesiyle ağır eleştirilere maruz kalan teknik direktör Taner Taşkın’ın bu maçta nasıl bir kadro tercihi yapacağı büyük merak konusu oldu. 

İŞTE O İSİMLER 

Kart cezalıları Savaş Yılmaz ve İrfan Başaran’ın yokluğunda orta sahada Oğuz Gürbulak ve İlyas Kubilay Yavuz’a şans vermesine kesin gözüyle bakılırken; forvette ise AMED deplasmanında olduğu gibi Abdülkadir Özgen’in yeri garanti görünüyor. Bunların yanı sıra kalede Ahmet Altın, savunmada ise Aytaç, Nuri, Canberk ve Erhan’ın formaları hazır. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Olgun 2019-01-25 21:45:11

Senin suçun yok seni orada barındıran hesap versin şimdi sen hangi maçını taraftara rahat maç izlettin

Avatar
misafir 2019-01-26 05:57:41

bu samsunspor takım olarak cacık onu bi söylim ..zaten adam akıllı takım olsa 2.ligde ne işi var takım baskanı ise çakal bence liman baronuna dil atarak maddı gelır istiyor yanı ismail uyanık da cacık .. taner denen teknık direktor o hele samsun şöyle böyle dedi daha ligin ilk haftasında kenar mahalle takımı amed spora yenıldıler yanı toplu çakal bunlar yılport bunlara destek vermezse bunlar ağlar ağlar.. bence boşverin daha gitmeyin samsun maçlarına

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-26 11:41:06

Keşke Hocayı da degistirebilseydik.

Avatar
harun öz 2019-01-25 18:15:18

iyi bir sağbek almazsanız daha çok meleriz! şu futbolu öğrenemediniz gitti. bir anlayan uyanık var o da bütün herşeyi başkalarına havale etmiş.

Avatar
Adil Saka 2019-01-25 19:21:09

Taner Taşkın kalacaksa bundan sonra Kadroyu o yapmasın Cenk İşler yapsın sahada diziliş farklı pozizyonlar için mesala Erhan Şentürk Forvet ve ya Forvet arkası diğer oyunculardan kimden nerede daha fazla verim alınacak ise orada oynasınlar.Sahada takım içinde hataya sebebiyet verip penaltı yaptırıp rakibe gel golu at diyen oyuncu istemiyoruz.Tarftarın yarıdan çoğu kötü futbol için hoca için isyanda takımda forma giyenler sahada çok etkili oynamalı bir iyi bir kötü futbolcu istemiyoruz 3-4 oyuncu takımdan gitmeli onlar kendilerini biliyor.

Avatar
Ali55 2019-01-26 23:22:04

Sizin gibi beginsizlerin yüzünden bu takim bu durumda. Sabirsiz taraftar