banner388

Takım taraftar etle tırnak gibidir 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, takımla taraftarın etle tırnak gibi olduğunu söyledi.

Takım taraftar etle tırnak gibidir 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, takımla taraftarın etle tırnak gibi olduğunu söyledi.

14 Aralık 2017 Perşembe 17:40
Takım taraftar etle tırnak gibidir 

Samsnuspor Haber – Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, takımla taraftarın etle tırnak gibi olduğunu söyledi. Zor bir süreçten geçtiklerini, ufak tefek sorunlarının olduğunu kaydeden kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, “Evet sorunlarımız yok değil ama bunun yanında büyük bir de taraftarımız var” dedi. 


GÜCÜMÜZÜ HERKES GÖRECEK

Böyle durumlarda taraftarlarının takımına her zaman büyük destek olduğunu hatırlatan kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Takımla taraftarımızın buluştuğu zaman neler yapabildiğimizi geçen sene o kritik haftalarda herkes gördü. Taraftarımız takımına her zaman destek olmuştur” diye konuştu. 


KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ

Pazar günü oynayacakları kritik Giresunspor karşılaşmasına tüm Samsun halkını davet ettiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Takım olarak kazanmayı çok istediğimiz bir maç. Taraftarlarımızın desteğini arkamıza alabilirsek inanıyorum ki bu müsabakadan iyi bir sonuçla ayrılabiliriz” dedi.


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sms 2017-12-15 13:07:20

taraftarmı bıraktınız..acilen gidin şu kulübün başından...