banner388

Tahsin Kosif: Paniğe Gerek Yok

Sarıyer maçıyla birlikte şehirde başlayan gergin havanın kimseye bir fayda sağlamayacağını belirten Yılport Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Kosif, "Son derece önemli maçlar oynuyoruz, ama daha önceden de ifade ettiğimiz gibi; Samsunspor her türlü sorununu çözebilecek güçte, bilgi birikimine ve aynı zamanda mali yapıya sahip bir kulüptür" dedi. 

Tahsin Kosif: Paniğe Gerek Yok

Sarıyer maçıyla birlikte şehirde başlayan gergin havanın kimseye bir fayda sağlamayacağını belirten Yılport Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Kosif, "Son derece önemli maçlar oynuyoruz, ama daha önceden de ifade ettiğimiz gibi; Samsunspor her türlü sorununu çözebilecek güçte, bilgi birikimine ve aynı zamanda mali yapıya sahip bir kulüptür" dedi. 

20 Kasım 2018 Salı 13:31
Tahsin Kosif: Paniğe Gerek Yok

Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Kosif, Samsunhaber.COM Spor Müdürü Özgür Kalanbak'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıyer beraberliği sonrasında taraftarların teknik direktör Taner Taşkın'ı istifaya davet etmesiyle başlayan karamsar havanın hiçkimseye bir faydasının olmayacağı yönünde görüş bildiren kırmızı beyazlı ekibin Başkan Vekili Tahsin Kosif şunları söyledi; Son derece önemli maçlar oynuyoruz, ama daha önceden de ifade ettik Samsunspor her türlü sorununu çözebilecek güçte bilgi birikimine ve aynı zamanda mali yapıya sahip bir kulüptür. 

İKİNCİ DEVREYE HAZIR GİRECEĞİZ

Evet zor bir dönemden geçiyoruz farkındayız. Samsunspor'un geleceğini çok daha aydınlık görüyorum ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Kaybedilmiş bir şey yok. Rakiplerimizle puan farkının açılmaması önemliydi bizim için. Ama görülüyor ki; şampiyonluk yarışı içinde bir kaç takım olacak. Ama sonuçta ligi zirvede bitireceğiz. Devre arasında bütün takımların gerekli takviyeleri yapacaklar. Biz de ilk yarıda gördüğümüz eksiklerimizi kapatmak için çalışıyoruz. İkinci devreye çok daha hazır gireceğiz. Eksiklerimizi gördükçe tamamlamak için çalışıyoruz. 

ZAMANI GELİNCE HAMLEMİZİ YAPARIZ

Bunu da devre arasında herkes görecek. Kendi avantajlarımızı biliyoruz. İkinci yarıda fikstür avantajımız var. Devre arasını çok iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Her türlü kriz anında çıkardığımız sonuçlar var; bunları profesyonel yapımız değerlendiriyor. Paniğe gerek yok. Tedbirlerimizi alacağız çünkü rakiplerimizle olan puan farkı çok daraldı. Bizimde aynı şekilde kazanmamız gerekiyor. Biz de görüyoruz her şeyi. ama şu anda bir hamle yapacak bir durumun yok. Zamanı geldiğinde gereken hamleyi yaparız."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDAT TAFLAN 2018-11-20 13:44:36

KATILIYORUM SAYIN KOSİFE KİRİZ CIKARMAYA GEREK YOK.SAMSUNSPOR BU LİGİN EN İYİ TAKIMI.DEFANSA 1,ORTAYA 1,FORVETE FIRSATCI BİR GÖLCÜ RAHAT CIKARIZ.BU HALDE BİLE CIKARIZ TAKIM GENC

Avatar
Veysel Sarı 2018-11-20 13:49:59

Alayınız Hocanın akıl almaz hatalı hamlelerini görmezden geliyorsunuz.Bu hocada ne buluyorsunuz.Adama çok pahalı kadro teslim ettiniz adamda Samsunspora hocalık yapacak kapasite bilgi birikim yok. Yüksel Yıdırım bu başarısızlığı kabul etmiyor. Başkasının parası ile böyle yöneticilik olamaz.

Avatar
yankı 2018-11-20 16:50:14

Ben hoca hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü futboldan çok çok iyi anlayan yönetici ve eski futbolcularımız bu camianın içerisinde.Tek sorun şu aslında bizler neden hep bukadar sabırsızız.Osman hocayla birlikte kaç hoca gönderdik.Hayır daha iyi bildiğini söyleyip yorum yapanlar aklınızdaki hocalarıda belirtin bi görelim.Siz hala nerede olduğumuzun farkına ya varamadınız yada hayal dünyasındasınız.Bizler eski adı ile 3. ligdeyiz .Bu zamana kadar eski yöneticilerin hataları yüzünden samsunsporun itibarı ayaklar altına alındı.Ne topçu gelmek istiyor nede hoca.Milletin borcu yeni yeni bitiyor.Sakin biraz ...

Avatar
Metin 2018-11-20 13:58:44

Bu Ligin zayıf takımları bile deplasmanda 2-3 gol atıyor.Biz Gol atamıyoruz.Üstelikte hoca hataları bizde üst seviyede bu durumu Emin-Celil-Ercan-Adnan görüyor ama ses çıkaarmıyorlar. Taner Taşkını Alpay gibi siyasetcilermi gönderdi Samsuna Sarıyerden kovulan adama biz devam diyoruz.Bir an önce neşter vurulmalı Samsun maçlara Taner Taşkın olmadan çıksa daha iyi sonuçlar alır. Uyanık başkanımızı hoca konusunda uyutuyorlar.Bu takımda en az 5 oyuncu ile yollar ayrılmalı yerlerine daha iyi nokta 3-4 tıransfer yapılmalı bunuda yeni hoca yapmalıo

Avatar
Metin Öz 2018-11-20 14:08:17

Taner hoca tam bir şark kurnazı.Yönetimde hocadan çok memnun aynen devam edin. Taraftarlar ve köşe yazarları gereksiz yere isyan etmesinler.

Avatar
AHMET KIRIŞ 2018-11-20 18:22:29

BEN GERGİN DEĞİLİM BEN EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM KİMSELER KUSURA BAKMASIN BEN NE YAPAYIM SAMSUNSPORU ÇOKTA KİNSELER UMURSAMIYOR SÖYLEYEYİM POPULER SÖYLEMLER KULANMAYA GEREK YOK