banner388

Süper Lig'e nasıl yükseliriz ? 

Samsunspor'un Süper Lig'e direkt bilet alabilmesi için Adanaspor'u yenmesinin yanı sıra Adana Demirspor ile Giresunspor'dan birinin bu akşam puan kaybetmesi gerekiyor.

Süper Lig'e nasıl yükseliriz ? 

Samsunspor'un Süper Lig'e direkt bilet alabilmesi için Adanaspor'u yenmesinin yanı sıra Adana Demirspor ile Giresunspor'dan birinin bu akşam puan kaybetmesi gerekiyor.

09 Mayıs 2021 Pazar 13:49
Süper Lig'e nasıl yükseliriz ? 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Süper Lig'e yükselecek 2 takım bu akşam oynanacak maçlar sonrasında belli olacak. 3 takımın aynı puanda son haftaya girdiği sezonda dirkt olarak lige yükselecek takımların bu akşam oynayacağı maçlar nefes kesecek. Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor'un 67'şer puanla sıralandığı zirve mücadelesinde Adana Demirspor ve GZT Giresunspor bugün oynayacakları Menemenspor ve Tuzlaspor maçlarını kazandığı takdirde adlarını Süper Lig'e yazdıracak.

HESAPLAR HESAPLAR ...

Puan eşitliği halinde rakiplerinin gerisinde kalacak Yılport Samsunspor'un Süper Lig vizesi alabilmesi için üzerindeki iki takımdan birini puan olarak geçmesi gerekiyor. Samsun, üçlü averajda geride olduğu gibi hem Adana Demirspor hem de Samsunspor'la olan ikili averajlarında da rakiplerinin gerisinde.

Hem Adana Demirspor hem de Giresunspor son maçlarından mağlup ayrılır ve Samsunspor Adanaspor karşısında en az 1 puan alırsa ligi zirvede tamamlayan takım Samsunspor, ikinci sıradaki takım ise Adana Demirspor olacak. Akdeniz ekibi, Giresunspor'a karşı ikili averajda üstün.

UMUT SÜRÜYOR 

Yılport Samsunspor

Samsunspor'un Süper Lig'e direkt katılım bileti alabilmesi için Adanaspor'u yenmesi ve Adana Demirspor ile Giresunspor'dan birinin puan kaybetmesi gerekiyor.

TFF 1. Lig'de daha önce 7 kez Süper Lig vizesi alan Yılport Samsunspor, en fazla Süper Lig'e çıkan ekip konumunda bulunuyor. 1968-1969, 1975-1976, 1981-1982, 1984-1985, 1990-1991, 1992-1993 ve 2010-2011'de Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Samsunspor, daha önce 30 yıl Süper Lig'de mücadele etti.

Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığı 1990-1991 ve 1992-1993 sezonlarında takımda futbolcu olarak yer alan Ertuğrul Sağlam, bu sefer teknik direktör olarak bunu başarmak isteyecek.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunsporSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmir 2021-05-09 14:20:05

Menemen maci baslamadan arkadaslara bu maci aldik ciktik alamadik is biter, bu mac sezonun maci is bu kadar onemli insAllah hoca ve oyuncularda bunu ongomuslerdr dedim ama maalesef gorememislerdi. ve mac sonu ilk 2 bitti cunku kalan haftalarda kimse onunde tepside duran superlig sansini geri cevirmezdi lakin biz tepsiyi ikram ettik. bu macta yapilan ihmali ve umursamazligi kimse unutmasin.

Avatar
zor 2021-05-09 13:58:34

rakiplerin kaybetmesinden ziyade bakalim biz kazanacak miyiz, adanaya kaybedecegimizi dusunuyorum cunku adana diger adana takimi ciksin diye asilacaktir. isimiz playoff.

Avatar
Atmin 2021-05-09 22:39:26

Artiz atmin yorumlari yayinlamiyorsun ne is hee

Avatar
Bozok 2021-05-10 08:58:25

Ben 3 ay önce Samsun spor bu oyunla lige cıkarmaz. Diye yazdım. Gevsek laubali oyuncular yüzünden sonra ne oldu sen en iddialı rakiplerine adana. Ve Giresun'a sahanda yenildin. Yok hakkı ye miş kem küm. Bunlar hikaye pley off da yine soru isareti çıkamayabilir. İşini başkasına bırakmayacaksın Tuzla spor gol atmaya oynamadı öylesine top çevirdi.

Avatar
İlyas gunturk 2021-05-11 13:43:45

Hiç kimsede demiyorki Samsunspor TFF ile oynadı nedenmi iki haftada altı kırmızı kart gördü ttaa oozammaan başladı samsunsporum önü tuzlanin penaltisi verildi Giresun'a kırmızı kartı göstermedi peki satın alınan bizden üç futbolcuları kim satın aldı sizin anlicaniz Atatürk düşmanları iş başında yani feto futbol borsası pazar günü oynanacak Altay maçını iyi seyredin bakalım neler olacak İstanbul spora daha çok dikkat edin bizi yıkan istanbulspor