banner388

Süper Lig'e çıkacak kalitede bir takımız

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, "İlk yarıda 41 puan alacak sezon sonunda da süper lige çıkacak kadar kaliteli takımız" diye konuştu. 

Süper Lig'e çıkacak kalitede bir takımız

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, "İlk yarıda 41 puan alacak sezon sonunda da süper lige çıkacak kadar kaliteli takımız" diye konuştu. 

15 Ağustos 2017 Salı 11:00
Süper Lig'e çıkacak kalitede bir takımız

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Gazişehir Gaziantepspor maçında kaybedilen 2 puanın Manisaspor maçında telafi edeceklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Özalan, "Manisaspor deplasmanından galibiyetle dönerek bu kayıp 2 puanın telafisini yapacağız. Kadro olarak bunu başaracak gücümüz var. Bu takıma güvenim tam. Her geçen hafta bir öncekine oranla daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.


İLK DEVREDE 41 PUAN HEDEFİMİZ 


"İlk yarıda 41 puan alacak sezon sonunda da süper lige çıkacak kadar kaliteli takımız" diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin genç teknik direktörü, "Tabi ki bu hedefimizi gerçekleştirmek için rakiplerimizden çok daha fazla çalışmamız gerekecek. Ligin ilk maçında zor ilk şartlarına rağmen takımım iyi bir performans ortaya koydu. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Ama gol yollarında yaşadığımız şanssızlıklar üç puana engel oldu" dedi. 

TRANSFERİMİZ DEVAM EDECEK


Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan 4 futbolcu daha transfer edip transferi noktalayacaklarını söyledi. Özalan, “İki tane çok kaliteli yabancı oyuncu ile temas halindeyiz. Transferleri son aşamaya geldi. Bu iki oyuncuya da takımımızın ihtiyacı var. Transfer sezonu bitmeden 2 tane yabancı futbolcu iki tane de yerli futbolcuyu kadromuza katacağız” dedi. Öte yandan genç teknik adam, Samaras, Larbi ve Angan'ın henüz tam olarak hazır olmadığını da sözlerine ekledi. 


Haber:  Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.