banner388

Süper Lig'den tam 4 kulüp peşinde... HERKESİN GÖZÜ ONDA 

Samsunspor'un başarılı kalecisi Nurullah Aslan'a teklif yağıyor. Kırmızı beyazlı ekibin iyi bir rakama satmayı planladığı genç kaleci için Trabzonspor, Ankaragücü, Gaziantepspor ve Alanyaspor devrede. 

Süper Lig'den tam 4 kulüp peşinde... HERKESİN GÖZÜ ONDA 

Samsunspor'un başarılı kalecisi Nurullah Aslan'a teklif yağıyor. Kırmızı beyazlı ekibin iyi bir rakama satmayı planladığı genç kaleci için Trabzonspor, Ankaragücü, Gaziantepspor ve Alanyaspor devrede. 

23 Haziran 2022 Perşembe 11:18
Süper Lig'den tam 4 kulüp peşinde... HERKESİN GÖZÜ ONDA 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda satmayı düşündüğü kaleci Nurullah Aslan'a teklif yağıyor. Özellikle Süper Lig takımlarından ciddi teklfler alan kırmızı beyazlı ekibin kalecisi Nurullah Aslan'da son sözü Başkan Yüksel Yıldırım söyleyecek. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; İlk olarak Samsunspor’un 2.02’lik dev kalecisi Nurullah Aslan’ın peşine düşen bordo mavililerin listesinde Rizespor’dan Tarık Çetin, Gaziantep’ten Günay Güvenç ve Göztepe’den İrfancan Eğribayat da bulunuyor. 

NURULLAH LİSTE BAŞI 

Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet’nin transferi konusuna Aston Villa ile 3.5 milyon Euro’ya el sıkışan Trabzonspor ’da şimdi gözler kaleci transferine çevrildi. Uğurcan Çakır’ın yedeği olan Erce Kardeşler ve Arda Akbulut ile yollarını ayırma kararı alan bordo mavili yönetimin gündeminde ilk sırada Yılport Samsunspor’un file bekçisi Nurullah Aslan bulunuyor.

26 MAÇIN 10'UNDA GOL YEMEDİ

25 yaşında ve 2.02 metre boyundaki Nurullah’ı, Süper Lig’den Gaziantep, MKE Ankaragücü ve Aytemiz Alanyaspor da istiyor. 3 yıldır Samsunspor kalesini koruyan Nurullah, bu sezon 26 karşılaşmada 23 gol yerken, 10 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.Trabzon’un kaleci adayları arasında Rizespor’dan Tarık Çetin, Gaziantep ten Günay Güvenç ve Göztepe ’den İrfancan Eğribayat da bulunuyor. 

Kaynak: Fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-06-23 13:27:47

Gelecekte milli takımın kalecisi niteliğinde bir kaleci NURULLAH...

Avatar
Samsunlu 2022-06-23 13:42:14

Biz bir numarasını göremedik gitmesi birşey kaybettirmez diye düşünüyorum

Avatar
Ahmet gonca 2022-06-23 14:43:50

KARDEŞİM NEDEN BU KADAR ABARTIYORSUNUZ ANLAMIYORUM YANİ HANİ TANIMADIĞIMIZ BİLMEDİĞİMİZ BİR KALECİ OLSA AMENNA BU KARDEŞİMİZ İYİ OLABİLİR AMA ÇOĞU TOPLARDA YANLARDA PLANJÖRLERDE BİRÇOK TOPLARDA ZAYIF YANİ BUNUN EĞİTİMİ OLURSA BELKİ O ZAMAN DİYEBİLİRİM AMA YANİ BU KADAR BALLANDIRMANIN BİR ANLAMI YOK

Avatar
Sedat uzun 2022-06-24 00:21:38

Nurullah başka takımda kaleci olsa hayranlıkla izlersiniz.
Sırf çocuk bizden biri olduğu için bu kadar eleştiriliyor.
Geri paslarda çok iyi.
Yan toplarda gayet iyi.
Sadece karşı karşıya pozisyonlarda eksiği var. Lütfen evladimiza sahip çıkalım.
1. Ligde kaç tane kaleci var bu kalitede eksikleride olsa Nurullah iyi bir kaleci. Bence kalmalı.
Aynı durumu geçen senelerde Furkan için de söyleniyordu. Ama gitti ve başarılı oldu. Gurur duydum Samsunlu olarak. Nurullah ta mi gidince değerin anlayacağız.
Nurullah ı seviyor ve destekliyoruz.

Avatar
KUZEYLİ 2022-06-23 15:00:09

aidiyet duygusu olan bir takım kurulacaksa kaleci kesin kalmalı kredisi en fazla olan oyuncu olmalı

Avatar
ahmethamdi 2022-06-24 00:29:53

Beğenmesenizde 26 maç 23 gol çok iyi bir sezon çıkardığını gösterir. Hele bir de savunmada sıkıntı yaşadığımızı ve bir o kadar dönüşümlü bir savunma tercihi yapmak zorunda kaldığımız bir sezon geçirdiğimizi düşünürseniz gerçekten iyi. 1. Lige çıkılan sezonda böyle bir tablo ile bitirmişti sezonu.

Avatar
Yusu uzun 2022-06-23 18:52:45

Geleceğin milli takımın kalesi olur iyi bir takıma gitsin iyi hoca eli de başarılı olur

Avatar
Sinan 2022-06-23 18:55:04

Yıllarca kötü defansla bu kadar oynadı, kendini geliştirmesine de engel oldu bu durum..giderse İnşaAllah başarılı olacaktır.. bizde sanki muslera oynayacaktı da taraftarımız bir türlü beğenemedi Nurullahı