banner388
banner390
banner410
banner408

Suat Çakır; Galibiyeti hak ettik

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Eyüpspor karşısında alınan 3 puanın gelecek güzel günlerin habercisi olduğunu ifade etti.

banner269

Suat Çakır; Galibiyeti hak ettik

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Eyüpspor karşısında alınan 3 puanın gelecek güzel günlerin habercisi olduğunu ifade etti.

23 Eylül 2018 Pazar 13:27
Suat Çakır; Galibiyeti hak ettik

Samsunspor Haber - Eyüpspor deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin takımındaki havayı pozitife çevirdiğini ifade eden Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Lige iyi başlayamamıştık. Ancak iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Futbolda olabilecek olumsuz sonuçları çok erken yaşayıp gerekli tedbirleri aldık. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvendiğimizi hem kamuoyuna hem de kendilerine ifade ettik. Zor süreçlerin üstesinden gelebilecek tecrübeye sahibiz ve bunu da Eyüpspor maçıyla gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

KOMPAKT BİR OYUN OLDU

Maçın her iki yarısında da kompakt bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Suat Çakır, “Takım olarak iyi mücadelenin yanı sıra iyi bir oyun ortaya koyduk. 10 kişi kaldığımız dakikalarda dahi oyunu bırakmayarak kontrolü elimizde bulundurduk. İkinci yarı rüzgara karşı oynamamıza rağmen attığımız ikinci gol ile galibiyeti perçinledik. Eyüpspor karşısında aldığımız bu 3 puan gelecek güzel günlerin habercisi. Önümüzde şimdi bir kupa maçı var. Bu maçı da kazanarak hafta sonu oynayacağımız Ankara Demirspor maçıyla da ligde bir seri yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-09-23 14:01:02

Galip olduk diye hemen şımarmayın.Önemli olan devamlılık...