banner388
banner390
banner410
banner408

Stratejik bir maç olacak

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor ile son derece stratejik bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

banner269

Stratejik bir maç olacak

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor ile son derece stratejik bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

14 Nisan 2018 Cumartesi 13:57
Stratejik bir maç olacak

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor ile son derece stratejik bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Rakiplerinin maçın başlamasıyla beraber taraftar desteğini de arkasına alarak üzerlerine gelmeye çalışacağını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Hoca,  “Biz rakibin hızını pas yaparak kesmeliyiz. Rakibi önce durdurup sonra gol arayacağız” dedi. 

PRES YAPMALIYIZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, kart cezalısı olan Göksu’nun yerine Oğuz’u oynatma kararı aldı. Oğuz, Çağrı ve Kenan üçlüsünden sürekli pas yaparak rakibin dengesini bozmalarını isteyen Besim Durmuş, “ Rakibe kendi sahasından çıkmadan pres yapmalıyız. Eskişehirspor topu kanatlara taşıdığında çok tehlikeli oluyor. Buna izin vermemeliyiz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 2018-04-14 15:07:32

Maalesef düşme potasına gireceğiz bu maç sonrası çünküsahipsiziz.futbolcularda umut vermiyor

Avatar
Metin 2018-04-14 18:35:45

Çok koşan ayakta kalanın kazanacağı bir maç olacak Samsun sahaya korkak çıkarsa kesin yenilir.Eskişehiri yenin 555 milyarı alın çok çok iyi para