banner388

Sözleşmesi fesih ediliyor 

Teknik direktör Taner Taşkıran ile yıldızı bir türlü barışmayan tecrübeli orta saha oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında sözleşmesinin karşılıklı fesih edileceği açıklandı.

Sözleşmesi fesih ediliyor 

Teknik direktör Taner Taşkıran ile yıldızı bir türlü barışmayan tecrübeli orta saha oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında sözleşmesinin karşılıklı fesih edileceği açıklandı.

02 Ekim 2018 Salı 15:46
Sözleşmesi fesih ediliyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Çağrı Ortakaya defteri bir daha açılmamak üzere kapandı. Teknik direktör Taner Taşkıran ile yıldızı bir türlü barışmayan tecrübeli orta saha oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında sözleşmesinin karşılıklı fesih edileceği açıklandı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kırmızı beyazlı oyuncunun, alacaklarının Ocak ayına kadar ödeneceği öğrenildi. 

OCAK AYINA KADAR OLAN ALACAKLARI ÖDENECEK

Çağrı Ortakaya’nın gitmeden son bir kez Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile görüşmek için randevu talip ettiği ancak zirvenin ne zaman nerede gerçekleşeceği şu ana kadar netlik kazanmadı. Samsunspor yönetimi, tecrübeli futbolcuyla son kez masaya oturup, şartları bir kez daha konuşacak. Daha sonra Çağrı, eşyalarını toplayarak İstanbul’a gidecek. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-02 20:08:11

Bu kadar kolay mi yahu,Çağrı şımarık olabilir ama Futbolculuğu tartışılmaz.Taner hoca ile yıldızı barismadi diye bir kalemde silinmesi çok enteresan.
Başkanımız bir yolunu bulur inşAllah.

Avatar
Serkan 2018-10-03 09:04:17

Yönetim çok acele karar verdi bence hoca ile futbolcular arasında sorun olduğu fısıltıları şehir içinde herkesin kulağında

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-03 10:21:53

Şehirde bir çok yerde bazı oyuncuların hocayı istemedikleri konuşulurken Taner hoca diğer oyunculara göz dağı vermek için faturayı Çağrıya kestirdi bundada başarılı oldu. Çağrının futbolculuğu asla tartışılmaz ama Taner hocanın hocalığı Samsunda tartışılıyor.Taraftarlar hocaya tepki için Ankarademir maçına ilgi göstermediler.Bunu anlayanlar anladı ama yönetim anlamak istemiyor.