banner388

Sorun bireysel  değil takımsal

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Mazeret ürütmeye gerek yok. Bu saatten sonra yaptığımız eksikleri iyi tespit edip giderme yoluna gitmeliyiz. İç sahada oynayacağımız üst üste iki maçı kazanıp Ankara'ya finale gitmek istiyoruz" dedi. 

Sorun bireysel  değil takımsal

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Mazeret ürütmeye gerek yok. Bu saatten sonra yaptığımız eksikleri iyi tespit edip giderme yoluna gitmeliyiz. İç sahada oynayacağımız üst üste iki maçı kazanıp Ankara'ya finale gitmek istiyoruz" dedi. 

11 Mart 2019 Pazartesi 11:03
Sorun bireysel  değil takımsal

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Kastamonuspor yenilgisinin kendilerini çok derinden üzdüğünü söyledi. Olmaması gereken bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Hep beraber üzüldük ama bugün bence birlik beraberlik zamanı. Bunu sağlamaya çalışalım, taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Çünkü taraftarlarımızın özellikle bu saatten sonra desteğine çok ihtiyacımız olacak. Biz taraftarlarımızla varız" diye konuştu. 

4 PUAN ÖNEMLİ DEĞİL

Kastamonuspor mağlubiyetiyle zirvenin 4 puan gerisinde kaldıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "İnanın bu 4 puanlık fark çok önemli değil. İç sahada oynayacağımız üst üste iki maçımızı kazanıp, Ankara'ya final yapmaya gideceğiz. Keçiörengücü maçıyla elbatte sezon bitmiyor; son haftaya kadar oynananacak her maçın hayati önemi her puanın büyük önemi var. Şu anda büyük bir avantaj yitirdiğimizi düşünüyorum. Bizlerde oyuncu kardeşlerimizde çok üzgünüz. Bir an önce bu kötü havadan kurtulup yeniden yarışa ortak olmak istiyoruz. 

BİRLİK ÇAĞRISI 

Oyuncu tercihleri ve maç içinde sahaya müdahaleleri konusunda da eleştiri oklarına hedef olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "Sorun bireysel değil sorun takımsal. Mazeret üretmeden bu saatten sonra bizler neleri eksik yaptık bunları bulmalıyız. Ve bu eksiklerimizi acil olarak giderip yeniden zirve yarışına ortak olmamız gerekiyor. Maçın hakeminin çok kritik düdükleri oldu. Hatta ve hatta skora etki eden kararları da. Bunları maç içinde hocalara ilettik ama ben öyle gördüm dedi. Yapacak bir şey yok" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-11 13:22:54

60. DAKİKADA TAKIMIN TEK GOLCÜSÜ İLYAS'I OYUNDAN ALAN İSMET TAŞDEMİR KENDİNİ BİR SORGULA.

Avatar
Metin 2019-03-11 11:14:46

Bu oyuncular Kastamonuda takım halinde hep birlikte sanki anlaşarak zerre kadar oynamadılar.Bunlar resmen Ssmsuna ihanet ettiler.Hepsine yazıklar olsun.Bu sezonda bunların yuzunden gitti bu oyuncuları alanlar hesap vermeli kulibu ciftliğe çevirenler utansın.

Avatar
SS TARAFTARI 2019-03-11 12:20:38

iç sahada seyircinin desteği ile maç kazanıyoruz. dış sahada gerçek durum ortaya çıkıyor

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-11 12:33:43

Sn.Taşdemir size guveniyoruz ama dünkü maçta sans verdiğin sporcular ve değişiklikler yanlıştı. Siz inşAllah yanlışları gormussunuz dur.
Bizler seyirci gözü ile gördüklerimiz:1-İlyas Kubilay,Samet Asatekin ve Erhan Şentürk 90 Dakika sahada kalmalilar.2-Bahattin ile Enes un bu takıma bir katkıları olmadığı bir gerçek, fazla ısrarcı olmamalisiz.

Avatar
OKUYUCU 2019-03-11 12:57:37

bu takım enese kalmışssa vay halimize bu çoçuğun on ayar üstünde samsun amatöründe en az yüz oyuncu var.ne buldunuz bu bebeden anlamadım.

Avatar
Samsun 55 2019-03-11 17:05:54

Şimdiden geçmiş olsun gelecek yılın kadrosunu kurmaya basla sözde büyük başkan İsmail uyanık nerede cer çöp var toplamissin takima

Avatar
Hasan 6255 2019-03-11 17:50:43

Dünkü maçı dokuzbuçuk kişi oynadı Samsunspor. Sayın Hocam Bodrumspor maçında sonradan oyuna girip,adeta benim bu takımda ne işim var diyen Bahattin ilk onbir ve 90 dakika sahada kaldı. Top ayağına gelince ne yapacağını şaşıran ilk defa Samsunspor forması giymiş gibiydi. Samsunun çocuğu diye enesin oynaması medya baskısı gibi geldi bana. Olmuyor geçen sene de olmadı. İlyas ne zaman patlayacağı belli olmayan topçu bence 90 dakika sahada kalması gerekirdi. Tabii bir hafta boyunca takımla beraber olan çalıştıran bire bir ilgilenen siz olduğunuz için en doğru kararı siz verirsiniz. Bizimki sadece görüş. Dışarıya yansıdığı kadar görebiliyoruz. Her şeye rağmen 1.lige çıkacağımız konusunda hiçbir tereddütümüz yok. Allah yardımcın
olsun..

Avatar
Atla basaran 2019-03-11 17:20:54

Ismet hocam evet kalecimize faul vardı ama hakem buna bakmadı bile ve devamında gelen gol hocam defansın arkasına çok çabuk geliyorlar buna bir çözüm üret biliyorsun bodrum macındada defans arkasına atılan top gol getirdi şimdi senden ricam samet asatekini ilyas kubilayi oyundan alma niye aldın bilmiyorum sakatmiydilar bunun bir açıklaması vardır herhalde bu çocuklar banko oynamazsa inanki 1,0 maglubuz bodrum maçında rakip takıma nefes aldırmadınız ya kastamonu maçı o maçtan o oyundan eser yoktu bu yenildiğimiz maçta takımda oyun ruhu görmedim ne diyim hocam bundan sonrası sende ama inanki yenilgiye hiç tahammülümüz kalmadı saygılar iyi çalışmalar vede basarilar