banner388

Son Dakika: Taner Taşkın İstifa Etti

Taner Taşkın ile yollarını ayıran Yılport Samsunspor’un yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir oldu. Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknİk direktörünün yarın takımla beraber ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. 

Son Dakika: Taner Taşkın İstifa Etti

Taner Taşkın ile yollarını ayıran Yılport Samsunspor’un yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir oldu. Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknİk direktörünün yarın takımla beraber ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. 

27 Ocak 2019 Pazar 21:39
Son Dakika: Taner Taşkın İstifa Etti

Yılport Samsunspor’da teknik direktör Taner Taşkın ile yollarını ayırdı. Sezon başından itibaren bir türlü kendisinden beklenen performansı ortaya koyamayan Taner Hoca ile Gümüşhanespor maçı sonrasında Başkan İsmail Uyanık özel bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmeden taraflar anlaşarak yolların ayrılmasına karar verdi. 

BEKLENEN GELİŞME 

Taner Hoca da yaşanan bu beklenen gelişmenin ardından kırmızı beyazlı ekip, İsmet Taşdemir ile prensip anlaşmasına vardı. Yılport Samsunspor’un yeni  teknik direktörü İsmet Taşdemir’in yarından itibaren yeni takımıyla çalışmalara başlayacağı duyuruldu. İsmet Hoca en son Süper Lig’den düştüğümüz dönem Mesut Bakkal ile beraber kırmızı beyazlı ekipte görev yapmıştı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.01.2019 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin öz 2019-01-27 22:00:11

İsmet Taşdemire hayırlı olsun.Ondan rakibe sahayı dar eden bir futbol oynatmasını bekliyoruz.Bunu basarara bilecek yurrkli oyuncularla yapmalı yureği olmayan yureksiz oyuncular takımdan gonderilmeli.Maliyeti cok yuksek bu kadro neden Amede yenildi.Gumüshaneye neden zolandılar oyuncularda hesap vermeli aylardır para alamayan rakip takımların oyuncuları takır takır oynarken siz neden beceriksiz isteksiz oynuyorsunuz.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-01-28 10:39:20

BUNDAN YILLAR ÖNCEYDİ. MANİSADA SAMSUNSPORUMUZUN MAÇI VAR.
MANİSASPORDA PEROVİÇ 19 GOLLE GOL KRALI. MANİSANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN İDİ. KADROLAR BİR AÇIKLANDI. PEROVİÇ YEDEK KULÜBESİNDE. O GÜN MAÇ BİZİM DEDİM VE ÖYLE OLDU. SAMSUNSPORUM DEPLASMANDA MANİSAYI HALİL İBRAHİMİN GOLÜYLE YENDİ.BUNU NİYE ANLATIYORUM. ÇÜNKÜ TANER TAŞKIN AYNI HATALARI BİZDE DE ÇOK YAPTI VE KENDİ İPİNİ KENDİ ÇEKTİ
. SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ.

Avatar
Adem 2019-01-27 21:46:06

Show yapmayın madem bu hocayla yollarınızı ayıracaksınız niye devre arası yapmadınız yeni hoca takımla çalışma imkanı bulurdu en azından sizin derdiniz Samsunspor değil aldığınız maaşlar bırakın bu işleri klübü terkedin sarhoşlar ordusu

Avatar
Mustafa muti 2019-01-27 21:48:14

Başka hoca mi yoktu allah aşkına bumu şampiyon yapacak bizi destenize bu yıl da boşa gitti

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-27 22:30:17

Ohhhhh ne yeter artık adam resmen bizimle dalga geçti ya yok oyunu domine etmiş sanki bizimle dama oynuyor adam nereye giderse gitsin resmen milleti ciltirti herkesin bir Sabri var ya ohhjj sonunda bittoy

Avatar
Mustafa 2019-01-27 22:15:32

Bu zamana kadar verdiğin hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz Taner hocam

Avatar
Elli5 2019-01-28 09:40:51

Hocanın gitmesi gerekiyordu zaten de ismet taşdemir ne kazandırabilir ondan emin değilim.

Avatar
Samsunspor 2019-01-28 10:46:03

Samsunspor umuza hayırlı uğurlu olsun..taner taşkın ile malisef olmadı..taraftar olarak hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz..