banner388

Son 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik... Samsunspor irtifa kaybetmeye devam ediyor...  DURUM ÇOK ACİL

Kırmızı beyazlılar, son 4 maçtaki puan kayıpları sonucunda sıralamada ateş hattına doğru hızlı bir düşüşe geçti. İrtifa kaybı acil olarak önlenemezse Samsunspor'u kabus dolu günler bekliyor. 

Son 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik... Samsunspor irtifa kaybetmeye devam ediyor...  DURUM ÇOK ACİL

Kırmızı beyazlılar, son 4 maçtaki puan kayıpları sonucunda sıralamada ateş hattına doğru hızlı bir düşüşe geçti. İrtifa kaybı acil olarak önlenemezse Samsunspor'u kabus dolu günler bekliyor. 

22 Nisan 2022 Cuma 11:41
Son 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik... Samsunspor irtifa kaybetmeye devam ediyor...   DURUM ÇOK ACİL

Samsunspor Haber - Samsunspor'da işler karıştı. Daha bir ay öncesine kadar play off'tan Süper Lig hesapları yapılırken; gelinen noktada kırmızı beyazlı ekip kendini bir anda kümede kalma hesapları içinde bıraktı. Fuat Çapa ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına getirelen Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'da kötü sonuçların önüne geçemedi. Kırmızı beyazlılar, Uyar'la çıktığı ilk maçta Adanaspor'a deplasmanda tek golle mağlup olmaktan kurtulamadı. 

NEYDİ NE OLDU 

Son 4 haftalık periyotta önce sahasında Bandırmaspor'a 1-0 yenilen sonrasında ise Manisa Futbol Kulübü deplasmanından 2-0'lık sonuçla eli boş ayrılan kırmızı beyazlılar, taraftarı önünde iki kez öne geçtiği maçta Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Ve son olarak dün akşam Samsunspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçtan daha yenilgiyle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, Adanaspor karşısından tek golle sahadan puansız ayrıldı. 

KÖTÜ SONUÇLAR 

Sonuç olarak 33.hafta sonunda 43 puanla 9.sırada yer alan kırmızı beyazlı ekibin son 5 maçta oynayacağı müsabakalar bol stresli geçecek gibi görünüyor. Zira kümede kalma mücadelesi veren takımlarla arasında sadece 2 maç fark yani 6 puan bulunan Samsunspor, olası puan kayıplarının devam etmesi durumunda kümede kalma savaşının içine düşmüş olacak ki bu durum daha şimdiden camiada büyük tedirginliğe yol açtı bile. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2022-04-22 12:07:37

Yaptıkları artık terbiyesizlik boyutuna geldi. Süper lig hayali kuran bir şehre acaba küme düşermiyiz korkusu yaşatmak nedir ? Herkes aklını başına alsın en azından artık bu seneyi böyle bitirelim.

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-04-22 12:53:20

Bu haftaki Altinordu maçını alamazsak işimiz çok çok zor ve tehlikeye girer.

Avatar
Celilinan 2022-04-22 15:38:43

Baskanimsamsunspor.neoltuanamitorumacicikisyapinrivaetiyorum

Avatar
CANAN 2022-04-22 16:00:53

İddiamız da kalmadı artık; ali kılıç,polat,gibi 5-6 gençle çıkmamız lazım sahaya..hatta geçen sezon şamp. olan genç takımımızın kalecisini de geçirmemiz lazım kaleye artık. çürkü bu nurullahtam bişey olmayacağı kesin. rakip yeter ki kaleye gelsin golü yeme pozizyonları alıyor gibi, golü kurtarmak gibi bi sçabası da gözükmüyor hemen gol yeme pozisyonu alıyor

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-04-22 16:39:54

BU SENE BİTTİ. YENİ KADRO KURUN KAMP PLANLAMASINA BAŞLAYIN. KAMPA U-19 GÖTÜRÜN .

Avatar
oyuncu 2022-04-22 18:54:37

artık üzülmüyorum, bıraktım dert etmeyi, oyuncular dert etmiyor ben niye edeyim.

Avatar
muzo 2022-04-22 19:54:35

yeri belli bu takım anca 3 lig de oynar posası çıkmış topcu müsveddeleriyle yazıklar olsun