banner388
banner390
banner410
banner408

'Sıradan bir golcü almayacağız'  Yıldırım,  paraya  kıyacağım 

'Biz öyle sıradan forvet almak istemiyoruz. Paraya kıyacağım. Belki de en pahalı transferimiz bir forvet oyuncusu olacak. Niye; çünkü ben her maçta yediğim golün bir fazlasını attığım sürece kazanan her zaman biz olacağız'

banner269

'Sıradan bir golcü almayacağız'  Yıldırım,  paraya  kıyacağım 

'Biz öyle sıradan forvet almak istemiyoruz. Paraya kıyacağım. Belki de en pahalı transferimiz bir forvet oyuncusu olacak. Niye; çünkü ben her maçta yediğim golün bir fazlasını attığım sürece kazanan her zaman biz olacağız'

11 Ağustos 2020 Salı 13:14
'Sıradan bir golcü almayacağız'   Yıldırım,  paraya  kıyacağım 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer edecekleri forvet oyuncusunun sıradan bir isim olmayacağını söyledi. Transfer konusunda son derece çarpıcı açıklamalarda bulanan Başkan Yıldırım şunları söyledi; Biz öyle sıradan forvet almak istemiyoruz. Paraya kıyacağım. Belki de en pahalı transferimiz bir forvet oyuncusu olacak. Niye; çünkü ben her maçta yediğim golün bir fazlasını attığım sürece kazanan her zaman biz olacağız. 

TARAFTARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ 

Taraftarımıza tribünde rahat ve keyif alacakları maçlar izlettirmek istiyorum. Ertuğrul Sağlam hocamda 4-3-3 oyun düzeninde oynatacağı bir Samsunspor'da ileri üçlü hem forvet kanat olacak hem de forvet oynayabilecek. Bizim forvetimizin kanatlarda da oynayabilecek özellikte olması şartını koyduk. Yanı bu üç hücum oyuncusu ileri de devamlı değişerek kanat forvet artık üç tane forveti olan  üç tane kanadı olan böyle bir hücum hattımız olacak. 

OYUNCULAR GELMEK İSTİYOR

Şimdi bizim forvet konusunda problemimiz var; seçememe problemimiz var. Bizim şu an 7 oyuncu evet dedi bize gelmek istiyor. Bunlar İtalya, İspanya ve birçok Avrupa liglerinde oynayan futbolcular. Ve bunların hepsi çok iyi oyuncular. 3 - 4 tanesi milli takım oyuncusu. Biz Samsunspor'a oyuncu transfer ederken biz Ertuğrul Hoca ile şunu söyledik; bizim sokağa atacak bir kuruş paramız yok. Ama biz ucuz futbolcu da almak istemiyoruz. Çünkü ucuz oyuncu aldığında tutma şansı az".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin canik 2020-08-11 15:39:06

hadi baskan kiy artik....neyi kimi bekliyorsun ...mangal da kul kalmadi...

Avatar
Muhammed 2020-08-11 20:23:17

Ulan sana baba desem öz babam bile asıl benim babam o der yüksel babaaaaa

Avatar
CANAN 2020-08-11 13:38:05

başkanım sen yine de sıradan bir m. akyüzü al alabilirsen pişman olmazsın. bak a. demirsporu izledik ondan başka icraatçı yoktu. serkan çalıkla beraber ikisi samsunu kesinlikle süper lige uçurur!

Avatar
İlker 2020-08-11 20:06:04

Bu ligi bilen golcü olmalı Marco paixao o golcu

Avatar
Metin55 2020-08-12 12:36:13

Başkanım çok para harcarsın burası Türkiye tutmaz ise Paralarına yazık olmasın. Türkiyede kaliteli Yabancılar var onlarıda değerlendirelim. Altay çok doğru tercihler yapıyor.

Avatar
şenol 2020-08-11 13:34:31

3-5 yüzbin yuroya inmiş emre mor'un ücreti acabma ertuğrul hocam bu çocugi adam edebilir mi???ne güzel olur ne güzel! çıkmnadrık candan ümit kesilmez demişler ama!...

Avatar
Nihat 2020-08-11 18:18:48

Emre moru al başkan 900 bin Euro'ya düşmüş kereta

Avatar
Sinan Akdağ 2020-08-11 21:01:33

Kimi alırsan al, futbol cahili taraftarı dikkate alma. M. Akyuz diyor, hey Allah'ım ya!