banner388
banner390
banner410
banner408

Sırada İnegöl var

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Eyüpspor ve Ankara Demirspor'dan sonra İnegölspor'u da mağlup edeceklerine inandığını söyledi.

banner269

Sırada İnegöl var

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Eyüpspor ve Ankara Demirspor'dan sonra İnegölspor'u da mağlup edeceklerine inandığını söyledi.

02 Ekim 2018 Salı 10:45
Sırada İnegöl var

Samsunspor Haber - Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Ankara Demirspor galibiyetinin takım üzerinde müthiş bir hava estirdiğini söyledi. Bu maçla beraber kazanma alışkanlıklarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Oyun olarak hala istediğimiz noktada değiliz ama sürekli iyiye gidiyoruz” dedi. 

İYİ MÜCADELE EDİYORUZ

Basın Sözcüsü Suat Çakır, üst üste alınan iki galibiyetin sevindirici olduğunu ancak serinin İnegölspor maçıyla devam etmesi gerektiğini söyledi. Bu ligin en iyi takımını kurduklarını belirten Çakır, “Samsunspor bugüne kadar hiç alışık olmadığı bir ligde mücadele ediyor. Başkanımızdan yönetim kuruluna, taraftarından basınına kadar bu ligi hiç görmedik" diye konuştu. 

ORTAMA ALIŞIYORUZ 

Sezonun başlarındaki bocalamanın tek nedeni olarak ligi iyi tanımamalarını gösteren kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır, "Artık bu ligin şartlarına alıştık ve ona göre mücadele ediyoruz. Eyüpspor maçıyla başlayan ve Ankara Demirspor maçıyla da devam eden galibiyet serimiz bu hafta İnegölspor maçıyla devam etmeli. Bu ligin misafiri olduğumuzu sadece aldığımız sonuçlarla değil oynadığımız futbolla da göstermeliyiz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-10-02 15:18:40

Ankarademirspor maçına taraftarlar Samsunda ilgi göstermedi bunun nedenleri araştırılmadı nedeni ben bu ligi çok iyi biliyorum bu lig benim oynattığım tarzda oynanıyor deyip Gümüşhane,Sancaktepe faciası ve kupada bu kadro ile 3.lig takımına elenmeyi kabullenemeyen taraftarlar hocaya inancını yitirince maça gelmediler.