banner388

Sezonun en zor maçını oynayacağız

Ankaragücü karşılaşmasını ligin en zor maçı olarak yorumlayan Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Her zaman olduğu gibi bu maçı da taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağız" dedi.

Sezonun en zor maçını oynayacağız

Ankaragücü karşılaşmasını ligin en zor maçı olarak yorumlayan Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Her zaman olduğu gibi bu maçı da taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağız" dedi.

19 Şubat 2018 Pazartesi 11:23
Sezonun en zor maçını oynayacağız

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, yarın karşılaşacakları Ankaragücü maçının her yönüyle çok zorlu geçeceğini söyledi. Rakiplerinin oyun planı üzerinde çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, "Her zaman söylediğim bir şey var; bu ligde kolay maç yok. Rakibimizin iyi yönlerini ve eksilerini çok iyi analiz ettik. Eğer maç içinde Ankaragücü'nün kanatlardan yapacağı ataklarını durdurabilirsek işimiz olduğundan daha da kolaylaşacaktır" diye konuştu.

 
YENİLMİYORUZ 

Son 4 haftada mağlubiyet almamalarının takım içinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı, "Bu bizim için güzel bir şey. İnşallah bu hava ve tempomuzu Ankaragücü ile yarın oynayacağımız kritik müsabakada da tekrarlarız. Benim oyuncularıma güvenim sonsuz. Sahamızda oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak 90 dakikanın sonunda sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz. Bunu başarabilecek bir güçte takım olduğumuzu biliyoruz" şeklinde konuştu.

 
TARAFTARA AÇIK DAVET 

Her zaman olduğu gibi taraftarlarının bu maçta da kendilerini yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Samsunspor teknik direktörü İpekoğlu, "Artık dönüşü olmayan haftalara girdik. Özellikle sahamızda oynayacağımız maçları kaybetmemeliyiz. Takım olarak gereken tüm önlemlerimizi aldık. Taraftarlarımızı yarın oynayacağımız Ankaragücü karşılaşmasına davet ediyoruz. 12.adamımızdan alacağımız manevi güç sayesinde sahadan başarılı bir sonuçla ayrılacağız. Bunun için Samsunsporluyum diyen herkes tribünde yerini almalı" dedi.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-02-19 12:51:00

hoca defansif oynatma takımı ankara gücü atak oynayan bir takım.. geri yaslarsan takımını gol yersin.

Avatar
furkan 2018-02-19 15:01:16

Hem iyi savunma hem de etkili atak yapmalı. Orta saha bu maçın sonucunu belirler. Orta sahamız iyi olursa maçı alırız.

Avatar
Cemal erkan 2018-02-19 18:19:32

Defans cok kötü defans gğnünde olursa bu macı alırız