banner388

Sergen Yalçın  Sağlam'dan o isim  için müsade istedi

Loris Karius ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan teknik direktör Sergen Yalçın, Fotospor'un iddiasına göre kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Nurullah Aslan'ı transfer etmeye karar verdi. 

Sergen Yalçın  Sağlam'dan o isim  için müsade istedi

Loris Karius ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan teknik direktör Sergen Yalçın, Fotospor'un iddiasına göre kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Nurullah Aslan'ı transfer etmeye karar verdi. 

19 Nisan 2020 Pazar 11:27
Sergen Yalçın  Sağlam'dan o isim  için müsade istedi


Samsunspor Haber - Beşiktaş, Yılport Samsunspor'un genç kalecisi Nurullah Aslan'ı transfer etmek için düğmeye bastı. Loris Karius ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan teknik direktör Sergen Yalçın, Fotospor'un iddiasına göre kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Nurullah Aslan'ı transfer etmeye karar verdi. Yönetime 2.02'lik dev kaleciyi istediğini rapor eden Sergen Hoca'nın Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile temasa geçtiği bilgisine yer verildi. 

FOTOSPOR'UN İDDİASI 

Gazetede yer alan haberin tam metni ise şu şekilde; Sergen Yalçın açıkladı: Loris Karius gelecek sezon Beşiktaş’ta olmayacak. Yönetim bir süredir Rizespor’dan Gökhan Akkan ve Başakşehir’den Volkan Babacan üzerinde duruyor. Ancak yönetimin önüne sözleşmeleri sezon sonunda bitecek bazı yabancı file bekçileri de geliyor.

SAĞLAM İLE GÖRÜŞTÜ 

Siyah-beyazlı yönetim ise Sergen’in isteğiyle bir değil iki kaleci almak amacında. Çünkü Utku’dan hayır yok. Bu Karius’u bile kesemeyen Utku ile yola devam edilmesinin, inattan başka birşey getirmeyeceği fikri hakim. Bu yüzden siyah-beyazlılar ikinci kaleci için gözünü Samsunspor’un genç file bekçisi Nurullah Aslan’a dikti. 22 yaşında ve 2.02 boyundaki Nurullah için Samsunspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam’ın da olumlu rapor verdiği bildirildi.  

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2020-04-19 12:02:32

Samsunspor bir üst Ligde Şampiyon olmak istiyorsa Nurullahı hiç bir Külübe vermemeli verirse çok şey kaybeder.Zaten artık Transferde artık öyle milyon Dolarlar devri bitti.Samsunun Nurullah için 3-5 Trilyona ihtiyacı yok verilmesin.

Avatar
alp55 2020-04-19 13:12:27

istanbul takımlarının yalaka gazetesinin yalan haberleri az kaldı geliyoruz

Avatar
Gokhan 2020-04-20 10:48:39

Sampiyonlukda bas rol oynayan nurullahı mi satcak samsunspor la bi bas git yaw .ddd

Avatar
Feti 2020-04-19 12:39:18

Besiktaşa ikinci Carius olur. Yahu 2. Ligde topmu oynaniyor..köy takimlari gibi çoğu. sergenin bu olaydan haberi varmi acaba. Samsun içim iyi kaleci çünku bir macda en fazla 4 pozizyon geliyor kalete ikisi aut biri ofsayt birini de tutuyor denk gelirse hepsi bu. Abartmayalim adaminda ayari bozulur yakonda

Misafir Avatar
Elli5 2020-04-20 09:49:31 @Feti

Bi bitmediniz ya.. Boyu posu yaşı karakteri kurtarışları ayak kullanımı mis gibi kaleci

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsunlu 2020-04-20 13:55:51

Bu geri kardeş görme engelli galiba

Avatar
Dila55 2020-04-26 08:52:13

Vermeyiz hacı bi Şampiyon olacağız bekleyin istanbullll

Avatar
Atila başaran 2020-04-26 16:07:41

Besiktas bula bula bixim kaleciyemi gozunu dikti bu yanlış olur ertugrul hocam,da sozunu yemesin bizim satilacak verilecek futbolcumuz yok dedigi dun gibi kulaklarımızda lutfen bu olaylar askimiza samsunsporumuza zarar verir sayin buyuk başkanım bu işe lutfen mani ol