banner388

Sergen Yalçın'ın ondan vazgeçmiyor! Beşiktaş Samsunspor'un kapısını çalacak

Samsunspor Başkanı’yla ilk yapılan temasta 6 milyon Euro’luk ekstrem bir bonservis bedeliyle karşılaşan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu konuda yakın zaman içerisinde Karadeniz temsilcisinin kapısını tekrar çalması bekleniyor.

Sergen Yalçın'ın ondan vazgeçmiyor! Beşiktaş Samsunspor'un kapısını çalacak

Samsunspor Başkanı’yla ilk yapılan temasta 6 milyon Euro’luk ekstrem bir bonservis bedeliyle karşılaşan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu konuda yakın zaman içerisinde Karadeniz temsilcisinin kapısını tekrar çalması bekleniyor.

19 Mayıs 2020 Salı 13:04
Sergen Yalçın'ın ondan vazgeçmiyor! Beşiktaş Samsunspor'un kapısını çalacak

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transferine müsade vermediklerini net bir şekilde ifade etmelerine rağmen Beşiktaş Kulübü, kırmızı beyazlı ekibin genç kalecisi Nurullah Aslan'dan vazgeçmiyor. Fanatik Gazetesi'nde bugün Samsunspor'un kalecisi Nurullah ile ilgili bir haber daha yer aldı. Haberde şu ifadelere yer verildi: 

İŞTE O HABER 

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiralanan Loris Karius’la yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, gözünü kaleci transferine dikmişti. Bu doğrultuda Süper Lig ekibi Başakşehir’de Mert Günok’un ardından ikinci kaleci konumuna gerileyen Volkan Babacan için temaslarını sürdüren Kara Kartal, Türk Futbolu’nun son dönemdeki parlayan ismi Nurullah Aslan için de girişimlerine devam ediyor. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider konumda bulunan Samsunspor formasıyla bu sezon 28 maça çıkıp kalesinde sadece 11 gol görerek Türkiye’de profesyonel liglerde bu alanda en başarılı isim olan 22 yaşındaki kaleci için yönetimin ardından bu kez Sergen Yalçın devreye girdi.

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR 

Kara Kartal’ın genç teknik adamı Sergen Yalçın’ın, başarılı kaleci konusunda hem kendisi hem de yardımcıları aracılığıyla bilgi topladığı bildirildi. Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’la da 2,02’lik file bekçisi için görüşen Sergen Yalçın’ın, yönetimin bu konudaki operasyonu tamamlamasını beklediği ifade edildi. Samsunspor Başkanı’yla ilk yapılan temasta 6 milyon Euro’luk ekstrem bir bonservis bedeliyle karşılaşan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu konuda yakın zaman içerisinde Karadeniz temsilcisinin kapısını tekrar çalması bekleniyor. Kadrosunda birçok genç oyuncu bulunduran Beşiktaş’ın, oyuncu artı bir miktar para formülüyle bu transfere nokta koymayı amaçladığı öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gözlemci 2020-05-19 13:16:56

Karşılarında artık elektrik parasını ödeyemeyen bir Samsunspor yok. Hedeflerini belirlemiş büyük başkan Yüksel Yıldırım yönetiminde bir Samsunspor var.

Avatar
Ertuğrul 2020-05-19 18:57:02

Sergen Yalçın kardeş, başka kapıya lütfen.!!!!!
Nurullah bize lazım, takım bu sene daha yeni nefes almaya başladı.
Birde daha 1.lig'de oynayacağız. Süper Lig var sırada. Senin anlayacağın burada ekmek yok size.

Avatar
Ertuğrul 2020-05-19 19:44:30

6 milyon Euro dışında, birde oyuncu+bir miktar para konuşuluyor.
Yok böyle bir transfer kardeşim. Bize reva görülen bak.
Hele bir süper lige gelelim, şartlar eşitlensin ondan sonra bakarız.
İstanbul klüpleri, ne çektiğimiz siz nereden bileceksiniz

Avatar
Burhan tan 2020-05-19 20:03:46

Ya arkadaş size demiyorum ama eski beşiktaş yönetiminin ilhanla tümeri nasıl kaçırdığını unutmuş deyiliz hedeflerimiz büyük o yüzden başka kapıya kardeşim

Avatar
Can 2020-05-19 21:49:31

Vermeyin Sergen Yalçın boşuna kapı aşındırmıyor

Avatar
Şenol Salur 2020-05-19 22:09:47

Bizim başkanımız Sayın Yüksel YILDIRIM şu ana kadar olduğu gibi, bundan sonra da yaş ağaca ayak basmaz, ne gerekiyorsa, nasıl gerekiyorsa Ertuğrul hocamıza danışır, takımın menfaati için en doğru kararı verir evvelAllah. Onun için benim içim rahat, sizlerinde içi rahat olsun.

Avatar
samsunluyuz 2020-05-19 15:33:01

Haber doğruysa Beşiktaş la iyi alışveriş yapılabilir gelecek sezon liğ de şampiyon olabilmek için sağlam kadroya ihtiyaç var ver nurullah ı 3-4 topçu al

Avatar
Necat zengin 2020-05-20 19:11:14

Kartal başka kapıya hadi bakalım karşınızda eski samsun spor yok vur eline al ekmeğini..adam gibi adam yüksel yıldırım başkanımız var satmaz zaten noktayı koydu satmıyoruz bizim hedeflerimiz var dedi nokta.