banner388
banner390
banner410
banner408

Şen’den taraftara sağduyu çağrısı

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Sekreteri Hayri Şen, Pazar günü oynanacak hayati İstanbulspor maçı öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.

banner269

Şen’den taraftara sağduyu çağrısı

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Sekreteri Hayri Şen, Pazar günü oynanacak hayati İstanbulspor maçı öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.

06 Nisan 2018 Cuma 11:41
Şen’den taraftara sağduyu çağrısı

Samsunspor Haber – Samsunspor Genel Sekreteri Hayri Şen, Pazar günü oynanacak hayati İstanbulspor maçı öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Takım olarak, camia olarak çok kritik bir süreçten geçtiklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Sekreteri Şen, “Taraftarlarımızdan İstanbulspor maçında hiçbir tahrik unsuruna takılmadan sadece takımlarını desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu. 

SEZON BU MAÇLA BİTMİYOR

‘‘Unutulmamalıdır ki; İstanbulspor son maçımız değil' diyerek sözlerine devam eden Samsunspor Genel Sekreteri Şen, “Burada alacağımız souçla ne ligden düşüyoruz ne de ligde kalıyoruz. Daha önümüzdeki zorlu karşılaşmalar olacak. Bunun takımımızın aleyhine verilebilecek cezalara hedef olmamak için tüm taraftarlarımızdan kontrollü olmalarını istiyoruz” dedi.

SADECE DESTEKLEYELİM 

Pazar günü oynanacak İstanbulspor karşılaşmasından iyi sonuçla ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Sekreteri Şen, “İyi bir çalışma ortamında oyuncularımız kritik 90 dakikaya hazırlanıyor. En büyük gücümüz taraftarlarımızın da muhteşem desteğiyle inşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız”şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 06.04.2018 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sam55 2018-04-06 13:44:09

şu besimi kovun

Avatar
smsn 2018-04-06 13:40:15

tek güvenceniz taraftar olmuş... futbolculara teknik drektöre... güvenmiyoruz... şu besim durmuş alt takımda bile tutmayın... gönderin gitsin şu samsunspor kulübünden...