banner388
banner390
banner410
banner408

Şehzadelerden yönetime mesaj var 

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Derneği'nden yönetime mesaj var. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bilet fiyatlarının çok yüksek olduğunu ve girişte yapılan üç aşamalı güvenlik taramasının yanı sıra turnikelerde ki eksikliklerin seyirciyi Samsunspor maçlarından uzaklaştıracağını düşünüyor. 

banner269

Şehzadelerden yönetime mesaj var 

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Derneği'nden yönetime mesaj var. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bilet fiyatlarının çok yüksek olduğunu ve girişte yapılan üç aşamalı güvenlik taramasının yanı sıra turnikelerde ki eksikliklerin seyirciyi Samsunspor maçlarından uzaklaştıracağını düşünüyor. 

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:50
Şehzadelerden yönetime mesaj var 

Samsunspor Haber - Samsunspor Şehzadeler Taraftar Derneği'nden, yönetime hitaben yayımladığı o açıklama; Değerli Samsunsporlular, bugüne kadar bir şeyler iyi olsun diye, yeri geldi sessizliğimizi koruduk, yeri geldi birleştirici bir role soyunduk. Bugüne kadar "Yeni sezon, Yeni umut." parolasıyla hep camiamıza  destek olmayı düşündük. Ancak dün oynanan, Gazişehir Gaziantep FK müsabakası bazı şeylerin belirleyicisi olmuştur. 


FİYATLAR ÇOK YÜKSEK 


Öncelikli olarak bilet fiyatları bizleri oldukça yıpratmıştır. Şehzadeler Taraftarlar Derneği olarak Kuzey Kale Arkası Tribünü'nde bulunmaktayız. Bulunduğumuz tribünün bilet fiyatı, Yönetim Kurulu tarafından 15 TL olarak  belirlenmiştir. Genel Profili ile öğrencilerden oluşan grubumuz üyelerine bu fiyatlar fazla gelmektedir. 

MAÇLARA GELMEYİN MESAJI MI ?


Yönetim Kurulu, bu fiyat ile grubumuza adeta "Maçlara gelmeyin" mesajı vermektedir. Kale arkaları, her zaman düşük gelir gruplarının tribünü olduğundan dolayı, fiyat belirlemerinde bu hususun göz önüne getirilmesi şarttır. Samsun şartlarında bu meblağı verebilecek kişi sayısı oldukça azdır. Bu böyle giderse, göreceksiniz ki 5-6 hafta  içerisinde tribünler bomboş duruma gelecektir. Yönetim Kurulu bu konudaki düşüncelerini tekrar gözden geçirmelidir. 


CİHAZLAR GÜNCELLENMEMİŞ


İkinci bir konu ise son teknolojiyle donatıldığı iddia edilen stadyumumuzda hala daha passolig sisteminin sağlıklı olarak çalışmamasıdır. Seyirci sıkıntısının had safhada olduğu bu günlerde yüze yakın üyemiz "passolig tanımlı değildir" uyarısı ile evlerine dönmüşlerdir. Bu  durumla ilgili hiç bir sorumlu bulamayışımız başı boşluğun göstergesidir. Üçüncü ve son konu ise; Samsunspor sporcusu, teknik heyeti. yönetim kurulu ve taraftarıyla bir masanın ayakları gibidir. 


GÜNAH  ÇIKARDILAR 


Bu ayaklardan birinin eksik olması masanın çökmesine neden olur. Bir çok arkadaşımız dün maça giremedi. Maça giremeyen kardeşlerimize maddi destekte bulunduk. Ancak buna rağmen meşale yakmadık, turnike ve koltuk kırmadık. Çünkü biz bunları milli servet olarak görmekteyiz. Ama buna rağmen, Beşiktaş - Konyaspor müsabakasında göstermeye cesaret edilemeyen güvenlik tedbir (sizliğine) karşın adeta günah çıkarırcasına Samsunspor taraftarına uygulanmıştır. 

GAVURA KIZIP ORUÇ BOZULMAZ 


Üç ayrı noktada taraftarı aramak, iyi niyetten uzak bir davranıştır. Konyaspor'a ve Beşiktaş'a kızıp bu şekilde hareket etmek, bize "Gavura kızıp,  oruç bozulmaz" sözünü tekrar hatırlatmaktadır.Bu durumun da saygı değer  güvenlik güçleri tarafından bir an önce gözden geçirileceğine olan inancımız tamdır. Değerli kamuoyuna saygılarımızla."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-08-15 09:18:15

Stadın giriş ve çıkışlarında organizasyon eksiklikleri var. Yığılmalar oluyor. Madem böyle uzak bir noktaya stat yapıldı bari giriş çıkışları ve ulaşımı mükemmel olmalı. Ücretsiz otobüslerle ulaşım desteklenmeli. Tramvayda izdiham oluştu ve ciddi arbedeler yaşandı...

Avatar
samsunlu 2017-08-15 10:29:35

1.ligde diğer takımlar 5 tl iken biz neden 15 tl ye maç izliyoruz stadın saçma bir yerde olması dolayısı ile zaten oraya gelirken 8 tl ulasım parası veriyoruz.birde stada giriş çıkış neden bukadar zor.