banner388

Savaş Yılmaz’ın yokluğu Samsunspor’u sarstı 

Kart cezalısı olması nedeniyle Keçiörengücü maçında forma giyemeyen başarılı oyuncu Savaş Yılmaz’ın yokluğu kırmızı beyazlı ekibi sarsıyor.

Savaş Yılmaz’ın yokluğu Samsunspor’u sarstı 

Kart cezalısı olması nedeniyle Keçiörengücü maçında forma giyemeyen başarılı oyuncu Savaş Yılmaz’ın yokluğu kırmızı beyazlı ekibi sarsıyor.

12 Kasım 2018 Pazartesi 13:58
Savaş Yılmaz’ın yokluğu Samsunspor’u sarstı 

Yılport  Samsunspor, Sancaktepe Belediyespor’dan sonra bu sezon evinde ikinci ağır yenilgisini Keçiörengücü karşılaşmasında 2-1’lik sonuçla aldı. Rakibi karşısında son derece kötü bir oyun sergileyen kırmızı beyazlı ekipte, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Savaş Yılmaz’ın yokluğu Yılport Samsunspor’u derinden sarstı. 

İYİ Kİ VARSIN SAVAŞ 

Başarılı futbolcunun yokluğu özellikle takımın orta saha gücünü neredeyse tamamen yitirmesine neden oldu. Buna ek olarak zehirlenen Oğuz Gürbulak’ın da ilk 11 de başlayamaması takımın neredeyse tüm gücünü kaybetmesine neden oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, maç sonunda sergilenen kötü futbol ve alınan 2-1’lik sonuç sonrasında teknik direktör Taner Taşkın’a büyük tepki gösterdiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlker 2018-11-12 15:18:50

Bu tür sonuçları oyunculara bağlamak günü kurtarmaktır. Başarının bahanesi olmaz takımla oynanan bir oyunda takım kazanır veya takım kaybeder hocası da dahil.

Avatar
ali er 2018-11-12 14:41:38

Savaş Yılmaz iyi oyuncu ama gereksiz yerde sarı kart gören bir oyuncudur.Bunu diğer takımlardada çok yaptı.Savaşın disiplinsiliği, Oğuzun zehirlenmesi yenilginin baş sorumlularıdır.Birde Taner hocanın beceriksizliği ondan hoca olursa Keçiören gibi takımlar bizi böyle yenerler. Adam bazı oyunculaara hala kinli

Avatar
Kavak55 2018-11-12 21:14:57

Ne kadar çok forvetle oynarsam o kadar çok gol atarım mantığı çok yanlış. Kubilayı ve Ramazanı çıkarıp santrafor alınca orta saha çöktü ve top tutamaz hale geldik bu kadar basit bence..

Avatar
6255 2018-11-12 19:01:17

Bir futbolcunun yokluğu bir takımı bu kadar etkiliyorsa demek ki takım olamamış henüz ya da hoca yetersiz. Bu takımın hedefi varsa o hedefe takımı götürecek hocaya ihtiyaç var demektir.

Avatar
selçuk 2018-11-13 11:52:35

Takım ruhu olmadıktan sonra savaşla barışla olacak işler değil bunlar gol yüzdesi de ortalamanın altında maalesef BAŞKAN İŞE NE ZAMAN ELE ATACAK TAKIM GÜVEN VERMİYOR AÇIKÇASI