banner388

Sarıyer’i yenip döneceğiz 

Yılport Samsunspor’un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, “Sarıyer karşılaşmasıyla ilgili bir şüphem yok. Gidip kazanacağız ve Samsun’a döneceğiz” dedi. 

Sarıyer’i yenip döneceğiz 

Yılport Samsunspor’un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, “Sarıyer karşılaşmasıyla ilgili bir şüphem yok. Gidip kazanacağız ve Samsun’a döneceğiz” dedi. 

15 Kasım 2018 Perşembe 15:50
Sarıyer’i yenip döneceğiz 

Yılport Samsunspor’da Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, Pazar günü ligde konuk olacakları Sarıyer karşılaşmasından üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Sıradan bir lig maçı olarak gördükleri müsabakada kendilerine yakışır bir oyun sergileyerek Samsun’a üç puanla döneceklerini söyleyen Koloğlu, “Bundan bir şüphem yok. Oyuncularımız sahaya çıkacak ve gerekeni yapacaklar” dedi. 

HER ŞEY YOLUNDA 

Rakiplerinin formda bir ekip olduğunu aynı oranda tecrübeli ayaklarının da olduğuna vurgu yapan kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, “Samsunspor büyük bir camia büyük bir kulüp. Pazar günü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ve mücadele ortaya koyarak sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Hafta başından bu yana takım olarak iyi bir çalışma temposunda eksiklerimizi tamamladık” şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-11-15 19:03:43

Samsun yöntiminde,teknik heyette hoca,oyunculardan bazıları demec verme uzmanı ama sahada icraat yok.Yalan demec vermek Samsunda moda olmuş.Sarıyeri insAllah yeneriz.Yenilirsek taraftarları kandıranlar istifa etmeli.

Avatar
MUZAFFER KURT 2018-11-15 19:02:40

ŞAMPİYON SAMSUN SPOR...

Avatar
S.S 2018-11-16 00:36:50

KAPTAN NE GÜZEL DEMİŞSİN HEP AYNI DUYGULARI YAŞIYORUZ AMMA BU HOCA BU TAKIMIN BAŞINDAYKEN VE BU KORKAK FUTBOLU OYNATIRKEN İŞİMİZ ZOR AMA İNŞALLAH BU HOCAYA RAĞMEN GALİP GELECEĞİZ..

Avatar
Kemal 2018-11-16 08:38:18

Yıllardır hep final maçlarını kaybediyoruz bizim için önemli olan maçları her zaman kaybettik artık bunu kırmak lazım bundan sonra bizim için önemli maçları hep kazanmalıyız.