banner388
banner390
banner410
banner408

Sarıyer Samsunspor maçı 6 puanlık bir maç

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçının 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.

banner269

Sarıyer Samsunspor maçı 6 puanlık bir maç

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçının 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 12:58
Sarıyer Samsunspor maçı 6 puanlık bir maç

Yılport Samsunspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçı hakkında değerlendirmede bulanan Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Sarıyer maçı 6 puanlık bir maç ama kaybedersek dünyanın sonu değil, kazanırsak da şampiyonluğu tescillemeyeceğiz. Sadece bir maç kazanmış olacağız” dedi. Keçiörengücü maçında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını belirten Çakır, 

ŞANSSIZ BİR YENİLGİ

“Hafta sonu kendi evimizde oynadığımız ve 2-1 kaybettiğimiz Keçiörengücü maçı bir kazaydı ve kaybettik. 12 haftadır 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetimiz ve 26 puanımız var. Hocamız Taner Taşkın’ı maç başı 2 puan hesabına göre yolumuzda emin adımlarla devam ediyoruz. Keçiörengücü maçında maç 2-1 iken ofsayttan sayılmayan golümüz verilseydi maçı çevirebilecek gücümüz vardı”.

TARAFTARA ÇAĞRI 

Sarıyer maçında futbolcularına güvendiklerini de ifade eden Suat Çakır, “Hafta sonu İstanbul’da Sarıyer takımı ile karşılaşacağız. Bu maçta futbolcularımız sahaya çıkıp, puan ve puanlar almaya çalışacaklar. Bizde oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah deplasmandan güzel bir skorla dönmeye çalışacağız. Taraftarlarımızı da bizi İstanbul’da yalnız bırakmayacaklarına eminim” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 14.11.2018 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sms 2018-11-14 13:04:04

bu işin şakası yok cıkın gidin sarıyeri yenin gelin..hocanında son maçı bu maç..kaybederse..

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-11-14 19:16:05

Sevdiğim bir yönetici ama Suat Çakırın açıklamaları çok saçma taner taşkının yaptığı açıklamanın aynısı ne demek sarıyere yenilirsek dünyanın sonu değil bizimle kafamı buluyorsunuz o maç kaybedilirse hocayı KOVACAKSINIZ bunun başka yolu yok ha dersenizki kovmuyoruz o zaman bu taraftarı kaybedeceksiniz şahsım adına söylüyorum kombinem olduğu halde protesto için gitmeyeceğim.taner efendi demişki 2 puan ortalamasıyla gidersek sorun yok şampiyon oluruz sarıyer 2.50 puan ortalaması tutturdu bunu sezon sonuna kadar yayarsa zaten şampiyon olur sanki 2 puan ortalama yapanın şampiyonluğu garanti gibi boş boş koruşuyor o zaman biz 2.16 puan ortalaması yakaladık niye lider değiliz bunun açıklamasını yap boş adam taner.

Avatar
metin 2018-11-15 14:10:27

Ben bu Suat çakırı geçen seneden beri verdiği demeçler yüzünden hiç sevmem yine aynısı ya bu adamda ne var hasbel kader yönetici yapılmış.Yöneticide tutarlılık,güvenirlilik,bilgi, vizyon olur bunda onlarda da yok.Verdiği demeçler bakışı görüşü çok yetersiz.