banner388

Sarıyer cephesinden kritik açıklama 

Sarıyer teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Sezonun 3'te 1'lik kısmı geçildi. Ve gelinen noktada görülüyor ki; şampiyonluk yarışı Sarıyer, Yılport Samsunspor ve Sakaryaspor arasında geçecek" dedi.

Sarıyer cephesinden kritik açıklama 

Sarıyer teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Sezonun 3'te 1'lik kısmı geçildi. Ve gelinen noktada görülüyor ki; şampiyonluk yarışı Sarıyer, Yılport Samsunspor ve Sakaryaspor arasında geçecek" dedi.

13 Kasım 2018 Salı 00:46
Sarıyer cephesinden kritik açıklama 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta namağlup lider Sarıyer'in teknik direktörü Serdar Bozkurt, Pazar günü oynanacak zorlu Yılport Samsunspor karşılaşması öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, sezona başlarken play off hattının içinde yer almayı hedeflediklerini ancak; haftalar ilerledikçe takım içinde yakaladıkları pozitif havayla birlikte başarılı sonuçlarının kendilerini zirveye taşıdığını söyledi. 

KADEME KADEMEHEDEFİMİZ BÜYÜDÜ

Başarılı sonuçlar geldikçe hedeflerinde de kademe kademe yükseliş olduğunu dile getiren Sarıyer teknik direktörü Bozkurt, "Lig uzun bir maraton. Şu anda lider konumdayız. Ve bu durumun elbette havası da başka oluyor. Evet yaş ortalaması yüksek bir takımız ancak genç oyuncularımızda var. Güzel bir uyum içinde bulunduğumuz konumu korumak ve burada kalmak istiyoruz. Pazar günü Yılport Samsunspor karşılaşması da bizim mutlak kazanmak istediğimiz bir maç" dedi. 

LİDER TAKIMIN HAVASI BİR BAŞKA

Ligin çetin geçtiğini; hiç bir takımın bu ligde vura vur gidemeyeceğini de sözlerine ekleyen mavi beyazlı ekibin teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Şu anda ki veriler şampiyonluk yarışının Sarıyer, Samsunspor ve Sakaryaspor arasında geçeceğini gösteriyor. Ancak geriden gelen bir Kastamonu, Sancaktepe, hatta ve hatta Keçiörengücü takımlarını da göz ardı etmemek lazım. Yani kısacası işimiz çok zor. Sarıyer olarak biz gücümüzün yettiği yere kadar liderliği götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
snmn 2018-11-13 09:17:38

vAllahi bu maç ligden kopma maçı yenilirsek ısmail uyangını bir düzenleme yapması gerek ocakta üç beş takviye.. ben sıkıntının taner hoca oldugunu düşünmüyorum kaç maç seri yaptırdı takıma. ama sarıyer hiç yenilmedi...bizden farkı o..sarıyerin

Avatar
Gürkan 2018-11-13 10:23:11

Şu gol kısırlığı, rakip savunmayı zorlama sıkıntısını bir türlü aşamadık. Rakip takım savunmalarını bezdirmek lazım ki hata yapsınlar maalesef o düzeyde futbol oynamıyoruz. Kendi sahamızda kaybettiğimiz iki maçı da orta sahada etkisiz kaldığımız orta sahayı rakibe kaptırdığımız ve kanatları hiç kullanamadığımız için kaybettik. Kalabalık orta saha ve kanat organizasyonları zengin bir oyun kurgusu olmalı. Oyuncu tercihlerinde de bariz hatalar yapılıyor. İç sahada mutlak çift forvet oynamalıyız. İrfan ve Kubilay dönüşümlü oynamalı. Bahattin, Muhammed ve Erhan'da dönüşümlü 2 si sahada olacak şekilde, Samet, Ramazan, Enes ikisi sahada dönüşümlü Erkam, Savaş, Oğuz banko Enes'in geliştirilmesine yardımcı olunmalı özel antremanlar yaptırılmalı. Son 2 maçta neredeyse hiç frikik yok, korner sayısı az bu veriler de ofansif olarak ne kadar zayıf kaldığımızı gösteriyor.

Avatar
ali er 2018-11-13 07:43:54

çok paralar harcandı kaliteli bir kadro kurduk denildi ligin üçte biri bitti ama hala lider olamadık bu futbollada malesef liderlik ve sürekli liderlik hiç gözükmüyor bunun taraftar görüyor ama başkan ve adamları bunu göremiyor takımda gol atamama sorunu var bay taner taşkın samsun taraftarı ile aklı sıra dalga geçiyor sarıyer-kastomonu-sakarya bizden çok çok iyi takımlar.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-13 12:36:47

Bu ligi iyi bilen karizmatik bir hocaya ihtiyacımız var.
Yönetim buna bir çare bulursa isler yoluna girer.
Taner hocanın bu ligi iyi bildiğine inanmıyorum.

Avatar
55 2018-11-13 11:15:55

Kecioren macinda futbulcular ayakta duramiyodu.benim artik umudum kalmadi.yazik taraftara harcanan paralara..

Avatar
SLPZR 2018-11-13 16:14:59

Bu hafta Sarıyer' i yenmekten başka seçenek yok, inşAllah yeneceğiz.
Her şeyin bir ilki var elbet ve bu ilki bu hafta SAMSUNPORUMUZ yaşatacak Sarıyer'e.
Sarıyer de namağlup olarak bir yere kadar, sonuna kadar namağlup gidecek değil ya.
Üzüldüğüm bu hafta liderliği alacaktık ama bu yenilgi ile liderlik kaçtı.